Dermoabrasion plus 2

Multifunkcijski aparat namenenjen za mikrodermoabraziju kao i ultrazvučnu mikromasažu i rejuvenaciju kože.

Dijamantska Dermoabrazija

Princip svih dermoabrazija je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumskom stimulacijom fibroblasta, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože i njenog mlađeg izgleda.

BYT – 3IN1s aparatom se mogu postići odlični rezultati za veliki spektar različitih problema kože:

  • Nečista koža
  • Proširene pore
  • Ožiljci od akni
  • Povećana pigmentacija i fleke
  • Sitne bore i rejuvenacija
  • Strije i keloidni ožiljci

Opis

Ultrazvuk

Ultrazvuk (lokalna dinamička mikromasaža) izuzetno poboljšava opšti izgled kože i eliminiše sitnije bore, tj. ima efekat rejuvenacije (podmlađivanja) kože. Veoma važan je i mehanički efekat ultrazvučnih talasa, koji izaziva mikrostruje (mikromasažu ćelija) i povećava poroznost membrana ćelija kože, što automatski omogućava da procenat vode u međucelijskom prostoru poraste, usled čega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže i bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravo funkcionisanje kože. Takođe, ultrazvuk ima efekat limfne drenaže i omogućuje da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa.

Ultrazvučna špatula

Ultrazvučne špatule su elektronski uređaji dizajnirani za uklanjanje površinskih nečistoća na koži, viška masnoća i mrtvih ćelija. One su neophodan deo svake profesionalne kozmetičke kabine. UZ špatula je izvrstan aparat za toniranje i čišcenje kože, eliminaciju sitnih bora, pojačavanje cirkulacije i vraćanja koži njenu elastičnost.

Dodatne informacije

Napon

220V-240V

Pritisak vakuuma

≥80KPa

Snaga

60W – 100W

Ultrazvuk

1.1 MHz

Elektroporacija

2,5-5Khz 36V 10-30mA

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela, kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.