Dermoabrasion plus

Dijamantska Dermoabrazija

Princip svih dermoabrazija je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumske stimulacije fibroblasta, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože i njenog mlađeg izgleda.

BYT – 3IN1c aparatom se mogu postici odlicni rezultati za veliki spektar razlicitih problema kože:

  • Nečista koža
  • Proširene pore
  • Ožiljci od akni
  • Povećana pigmentacija i fleke
  • Sitne bore i rejuvenacija
  • Strije i keloidni ožiljci
  • Ultrazvuk

Opis

Ultrazvuk (lokalna dinamicka mikromasaža) izuzetno poboljšava opšti izgled kože i eliminiše sitnije bore, tj. ima efekat rejuvenacije (podmlađivanja) kože. Veoma važan je i mehanicki efekat ultrazvučnih talasa, koji izaziva mikrostruje (mikromasažu celija) i povecava poroznost membrana celija kože, što automatski omogucava da procenat vode u međucelijskom prostoru poraste, usled cega koža dobija zdraviji i mlađi izgled. Time se postiže i bolja razmena materija u ćelijama koja je neophodna za zdravo funkcionisanje kože. Takođe, ultrazvuk ima efekat limfne drenaže i omogucuje da se kvalitetne materije difuzno rasporede u drugom sloju epidermisa.

Toplo-hladni čekić
Korišćenjem toplo-hladnog čekića ubrzava se metabolizam kože i poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom. Zbog pozitivnog efekta na vlakna vezivnog tkiva, koža postaje čvršća i elastičnija. Suprotne temperature (toplo-hladno) stimulišu tkivo, a aparat se može koristiti i za tretmane ublažavanja bora. Hladnom stranom možemo umiriti crvenilo.

Dodatne informacije

Napon

220V-240V

Pritisak vakuuma

≥80KPa

Snaga

60W – 100W

Ultrazvuk

1.1 MHz

Elektroporacija

2,5-5Khz 36V 10-30mA