HAIR AWAY pro 3 PORTABL

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

Sinergija 3 talasne dužine za sve tipove dlaka

Diodni laseri spadaju u najuspešnije i najbezbolnije tehnologije za trajno uklanjanje dlaka. Primena niske energije i revolucionarne “in-motion” tehnologije prevlačenja sonde čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni.
HAIR AWAY PRO 3 verzija ovog aparata dizajnirana je za simultanu emisiju svetlosnih talasa tri različite frekvencije koje su adekvatno podešene za uklanjanje tri osnovna tipa dlaka: standardne (808 nm), veoma svetle (755 nm) i tamne/debele dlake (1064nm).

Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulse do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Portabl verzija HAIR AWAY PRO diodnih lasera kompaktnog dizajna je namenjena specifičnim zahtevima enterijera, koji zadržava sve osobine osnovnog pro modela.

Radna dioda lasera je Nemačke firme DILAS.
Trajanje: Više od 2 miliona impulsa.

Kategorija:

Opis

Prednosti

SVI TIPOVI DLAKA
HAIR AWAY PRO 3 je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih dlaka (1064nm). Dioda Nemačke firme DILAS ima od 1 do 2 miliona impulsa. Prvi diodni laser sa softverom na srpskom jeziku!

INOVATIVNA SONDA SA POJAČANIM HLADJENJEM
Novi dizajn sondi osim što olakšava prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora ima i specijalno pojačano hlađenje jer je povećana površina metalnog dela za haldjenje i njegov oblik anatomski prilagođen da tokom prelaženja dolazi veća kontaktna površina u dodir sa kožom.

EFIKASAN
Diodni laseri su po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju je rim je efektivnost merljiva sa aleksandrit laserima a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

BRZ
In-motion tehnologija trajnog uklanjanja dlaka omogužava brzo prevlačenje sonde preko tretirane regije i time veoma skraćuje trajanje samih tretmana.

PODMLAĐIVANJE
HAIR AWAY PRO 3 je optimizovao frekvenciju okidanja svetlosnih impulsa na 10 puta u sekundi čime se postižu izvanredni rezultati kod zatezanje i podmlađivanja kože lica i tela.


PRVI DIODNI LASER ZA TRAJNU EPILACIJU SA SOFTVEROM NA SRPSKOM JEZIKU!

Dodatne informacije

Dimenzija mašine

42*63*54cm

Display

8.4” color touch LCD display

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Hlađenje

voda, vazduh, poluprovodnik

Izlazna snaga

1000W

Napon

220V/110V

Talasna dužina

755, 808 do 1064nm

Temperatura sonde

0~3°C

Težina

30kg

Tip lasera

Diodni laser sa tri talasne dužine

Veličina sonde

12 x 12mm2

Širina pulsa

8-685ms podesivo

BYT kao uvoznik lasera više od 10 godina garantuje kvalitet svojih proizvoda i nudi Vama kao kupcu mogućnost sklapanja ugovora o održavanju koji produžuje garanciju i omogućava Vam da bez briga radite u kontinuitetu sa BYT mašinama.

Portabl verzija potpuno istih performansi ima mogućnost rada do 3 sata u kontinuitetu. Nakon toga se preporučuje pauza od 30 min pre nastavka sa radom. Stajaća verzija može da radi do 8 sati u kontinuitetu.