HYDRO FACIAL H2O

HIDROABRAZIJA | DIJAMANTSKA ABRAZIJA
SILIKONSKA HIDROABRAZIJA | KISEONIK SPRAY

U 3 koraka do savršenog tena

Hidroabrazije (Akvaabrazije) spadaju u najmodernije piling i detoks tehnologije u kozmetici. Kombinacija vodenog pilinga, vakuuma i aktivnih komponenti iz preparata se pretvorila u nezamenljiv tretman za hidrataciju i osvežavanje kože lica, vrata i dekoltea. Voda pod pritiskom prodire u pore, abrazivni nastavci uklanjaju površinske slojeve, vakuumom se vrši dubinsko čišćenje, a ćelije dermisa se hrane kiseonikom i aktivnim sastojcima.

Rezultati su vidljivi odmah: koža je čista, savršeno hidrirana, prokrvljena i spremna za regeneraciju. Hidroabrazija je pogodna za sve tipove kože, bezbolna je i neinvazivna.

Kategorija:

Opis

Prednosti

HIDROABRAZIJA SA SPECIJALNIM AQUA NASTAVCIMA
HIDRO FACIAL H2O sistem koristi 4 tipa specijalno dizajniranih aqua nastavaka za čišćenje, piling, eksfolijaciju i hidrataciju.

DIJAMANTSKA MIKRODERMOABRAZIJA
Sonda za dijamantsku dermoabraziju, u kombinaciji sa pumpom od 3Bar-a, omogućuje tretiranje grubljih zadebljanja na koži, ožiljaka i strija sa mnogo većim efektom od klasičnih dijamantskih abrazija.

KISEONIK SPREJ
Kiseonik sprejem se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne finalni sjaj i da se prethodno pilingovana koža dodatno nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama.

Dodatne informacije

Model number

NL-SPA300

Tehnologije

1. Hidroabrazija
2. Kiseonik sprej
3. Dijamantska suva dermoabrazija

Snaga spreja

1Bar

Snaga pumpe

80kPa

Nominalna snaga

450W

Kontrola vakuma

dugme

Electrical

220/240 V 50-60 Hz

Veličina

36*35*28 cm

Pakovanje

50*44*52 cm

Neto težina

11kg

Težina sa pakovanjem

18kg

BYT d.o.o. uz kupovnu aparata nudi temeljnu edukaciju i vodi vas kroz sve standardne, ali i specifične potencijalne problematike kože koje možete uspešno rešavati našim smart beauty sistemima. Naša partnerska kuća, Dermaceutical GmbH, osim specijalizovanih tečnosti za različite faze hidroabrazija, proizvodi i specijalne visokokvalitetne ampule za kiseonik sprej i adekvatne prateće serume i maske za završnice tretmana.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.