Magic Eyes rf

VODENI DŽET
INFUZIJA KISEONIKOM
HIPERBARIČNA KOMORA ZA LICE

5 u 1 sistemza zatezanje regije oko očiju

Magic eyes je moderno koncipiran rf koji se fokusira na rešavanje svih problematika očne regije.
Aparat poseduje 5 vrsti sondi i za svaku od navedenih indikacija se u okviru tretmana koriste minimalno 3 različite. Softverski se reguliše vreme trajanja tretmana, energija i temperatura do koje se zagreva sonda.

Preciznokontrolisana temperatura

Tokom tretmana mogu se pratiti energetske promene setovanih parametara tj. intezitet vakuma, rast temperature i sl. Specifičnost Magic Eyes je što obezbeđuje kompletnu kontrolu i profesionalni pristup tretmanima ove osetljive regije.

Opis

Efikasan i bezbedan

Kompjuterski kontrolisane mikro doze radiofrekvencije i elektrostimulacije obezbeđuju potpuno bezbedan tretman delikatnih regija. Korisnički interfejs je dizajniran tako da se veoma brzo može savladati i koristiti.

Monopolarna RF D1 sonda
za toplotnu masažu regije oko očiju. Precizno dozirana visoka energija doprinosi efikasnijoj sintezi seruma u dubljim slojevima kože istovremeno je zateže.

Biostimulacija
D2 sonde za biostimulaciju regije oko očiju doprinose jačanju mišića što kao rezultat daje poboljšanu zategnutost i volumen kože. U ovom koraku tretmana koriste se obe sonde istovremeno.

Monopolarna radiofrekvencija
za lifting S2 sonda za tretiranje podočnjaka i kesica ispod očiju i zatezanje kapaka. Ova radiofrekventna sonda dubinski zagreva tkivo na temperaturu od 400C do 450C. Oblik sonde je precizno dizajniran za tretmane ovih osetljivih regija.

Bipolarni RF + vakuum
za kesice ispod očiju. S1 monopolana sonda za dubinski tretman tkiva. Vakuumsko usisavanje tkiva obezbeđuje 3D termogeni efekat bipolarne radiofrekvencije, a dodatno podstiče metabolizam i limfnu drenažu.

Tripolarna radiofrekvencija
za zatezanje lica. Tripolarna radiofrekvencija sa ubrzanim termičkim efektom idelna je za zatezanje obraza, vrata i dekoltea.

Dodatne informacije

Displej

15.6 inča, TFT

Vek trajanja pumpe

20.000 sati

Ulazna struja

100~260VAC, 50~60Hz

Izlazna struja

<=600W

Snaga mašine

25W

YouTube video