MEDI SPA facial

HIDROABRAZIJA | DIJAMANTSKA ABRAZIJA
SILIKONSKA HIDROABRAZIJA | KISEONIK SPRAY | PDT

Hidroabrazija u četiri faze –
Dijamantska i hidroabrazija & fototerapija i kiseonik sprej

Osim moderne hidroabrazije u 4 faze ovaj aparat poseduje i 4 sonde za fototerapiju i kiseonik sprej koji se odlična završnica tretmana problematične i zahtevne kože. Prednost ovog aparata u odnosu na prethodne verzije hidroabrazije, pored toga sto je pokretan tj na svojim točkićima, ogleda se u specijalnim sondama na kojima se reguliše protok vode.

Kategorija:

Opis

Prednosti

Hidroabrazija 4 osnovna kozmetička koraka u kontinuitetu do savrŠenog sjaja
Za svaku fazu koristi se specifičan vodeni rastvor čiji osnovni sastojak doprinosi samoj nameni te faze a sonde za hidroabraziju ima mogućnost regulacije protoka vode. Nastavci za hidroabraziju se biraju prema fazi i prema oblasti na kojoj se izvodi tretman.

DIJAMANTSKA HIDROABRAZIJA
Za razliku od običnih sistema za dijamantsku dermoabraziju, na hidro care uređaju ugrađen je protočni sistem u samu sondu, tako da tokom rada tečnost omekšava i hidrira kožu pa je tretman znatno prijatniji i neagresivan kao suva dermoabrazija.

SILIKONSKA HIDROABRAZIJA
Za visoko profesionalne estetičare postoji i dodatna silikonska hidrosonda zu doplatu sa specifičnim nastavcima za osetljivu kožu.

KISEONIK SPREJ
Kiseonik sprejem se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne finalni sjaj i da se prethodno pilingovana koža dodatno nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama.

FOTOTERAPIJA – PDT (photo dynamic therapy)
Foto dinamična terapija je finalni korak u tretmanu Medi Spa Facial aparatom. PDT se već odavno uspešno primenjuje u medicini za tretiranje širokog spektra problematike na koži. Četiri sonde ovog aparata imaju mogućnost setovanja plavog, crvenog i plavocrvenog svetla. Različite talasne dužine svetlosti (za ljudsko oko su to različite boje) prodiru u određene dubine dermisa izazivajući fotohemijske reakcije u ćelijama.


Postoji 7 različitih boja hladnog svetla u zavisnosti od vaših potreba, a maska može imati i samo tri osnovna koja su neophodna u kozmetičkoj kabini (crveno, plavo i zeleno).

Zelena boja | Plava boja | Žuta boja | Ljubičasta boja | Svetlo plava boja | Laserska boja (bela)

Dodatne informacije

Snaga pumpe

≥100Kpa

Pritisak spreja

1Bar

Maximalna snaga

250VA max

Ekran

10.4” touchscreen

Sonde

Hidrosonda sa 2 Hydro nastavaka
Dijamantska hidrosonda sa 9 dijamantskih nastavaka
Silikonska hydrosonda sonda sa 8 silikonskih nastavaka
LED PDT sonde
Kiseonik sprej

Kapacitet rezervoara za otpadnu vodu

800ml

Kapacitet boce za tečnost

500ml (svaka)

Napajanje

AC 220-240V /50Hz 50 /60Hz

Dimenzije mašine

60*51*127cm

Dimenzije pakovanja

60*51*111cm

Bruto težina

36kg

U zavisnosti od tipa i problematike kože aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.