Kozmetički aparat za Highly Focused Ultrasound Therapy – nehiruški soft lifting – HI FU

Kozmetički aparat za frakcionalnu radiofrekvenciju

APARATI ZA LIFTING/ANTI AGING – HIGHLY FOCUSED ULTRASOUND THERAPY

HI FU

Naziv             : HI FU
Šifra              : BYT – HI FU
Namena       : lifting kože
Tehnologija: Highly Focused Ultrasound Therapy/ ultrazvuk

HI-FU ( Highly Focused Ultrasound Therapy) je tehnologija zatezanja kože poznate kao nehiruški ili “soft” face lifting.  Ova neinvazivna i bezbolna tehnika liftinga stimuliše prirodnu proizvodnju kolagena. Nakon tretmana nema vremena oporavka.

Efekti ovih tretmana su fascinantni i smatra se da trenutno ne postoji bolja metoda zatezanja lica, vrata, očne regije i opuštene kože brade. Najvažnije je pri tome da je tretman gotovo bezbolan, te da pacijentu nakon tretmana nije potrebno vreme oporavka, i da su rezultati dugotrajni.
Indikacije lice: uklanja bore na čelu; zateže i podiže obrve; uklanja i zateže podočnjake; podiže obraze; ublažava duboke bore; potpuno uklanja sitne bore; podiže opuštenu bradu – spuštene obraze vrat i dekolte; uklanja podbradak
Indikacije-telo: zateže opuštenu kožu ruku; zateže butane; zateže opuštenu kožu stomaka;

Nehiruški fejslifting je najtraženiji Anti-Aging tretman u svetu koji koristi tehnologiju ciljanog ultrazvuka. HI FU je izuzetno kvalitetan aparat koji putem visoko koncentrisane ultrazvučne energije na tačno određenim dubinama u dermisu vrši termičke mikroperforacije. Za razliku od RF tretmana i frakcionalnih lasera prednost HI-FU je što objedinjuje efekte mikroskopskih kogulacija na dubinama na dubinama od 1.5 , 3 i 4.5 mm (SMAS sloj), a pri tom ne izaziva nikakva oštećenja niti ima propratne nus pojave na tkivu iznad ili ispod te dubine. Efekat liftinga se kod HI FU tretmana je trostruko jači, jer neokolgenijaza kreće od najdubljih slojeva hipodermisa ka površini. Učinak koagulacije sa sondom od 4.5 mm je približan rezultatima hirurškog SMAS lifta gde se uklanja masno tkivo koje spušta kožu brade na dole, stoga i naziv “neinvazivni SMAS lifting”.

HI-FU metod za lifting lica i tela je odobren od američke asocijacije FDA kao medicinski ispitana i potpuno neinvazivnu metoda fejs liftinga.
Aparat HI FU dolazi u dve verzije sa 3 ili 5 sondi. Osnovne tri sonde su za lice i deluju na dubinama 1.5 mm, 3 mm i 4.5 mm. Jača verzija aparata poseduje još dva dodatka: od 8 mm i 13 mm koji koriste za tretiranje stomaka, butina i nadlaktica. Ova verzija aparata je savršeno rešene za zatezanje opuštene kože posle porođaja ili naglog mršavljenja. Prvi rezultati vidljivi su nakon samo jednog tretmana, ali pun i najbolji učinak vidljiv je nakon 3 meseca, jer se kolagen obnavlja i zamenjuje novim i jačim. Rezultati tretmana vidljivi su od jedne do dve godine.
Aparat poseduje mogućnost podešavanja energije i širine impulsa, touchscreen LCD display koji automatski prikazuje regije prema odabranoj sondi, kao i bazu podataka klijenata.

HI FU

Pošaljite upit