Kozmetički aparat za dijamantsku mikrodermoabraziju – DIAMOND LIFT

Naziv: DIAMOND LIFT
Šifra: BYT-7IN1B
Namena: mikrodermoabrazija / rejuvenacija / oksidacija / lifting / biostimulacija

Multifunkcionalni aparat sa 7 funkcija:

• Dijamantska mikrodermoabrazija
• Bipolarna radiofrekvencija
• Kiseonik
• Biostimulacija za oči
• Toplo-hladni čekić
• Mezoporacija
• Biostimulacija

Dijamantska dermoabrazija – skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumske stimulacije fibroblasta, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože i njenog mlađeg izgleda. Postižu se odlični rezultati za veliki spektar razlicitih problema kože: nečista koža, proširene pore,Ožiljci od akni, povećana pigmentacija i fleke, sitne bore i rejuvenacija, strije i keloidni ožiljci.

Bipolarna radiofrekvencija uz pomoć radiotalasa stvara termički efekat u dubljim slojevima kože i na taj način doprinosi stvaranju kolaegna i elastina što doprinosi zatezanju kože i konturisanju lica. Koža poprima sjaj, postaje glatka i mekana

Kiseonik
Kiseonikom se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama koje se putem vodenog džeta ubrizgavaju u dermis zajedno se samim kiseonikom.

Biostimulacija za oči
Biostimulacijom se vrši jontoforeza i aplikovanje aktivnih supstanci dok se istovremeno elektrostimulacijom vrši kontrakcija mišića što doprinosi bojem zatezanju opuštene kože na okoloočnoj regiji.

Toplo-hladni čekić – ubrzava metabolizam kože i poboljšava snabdevanje ćelija kiseonikom. Suprotne temperature (toplo-hladno) stimulišu tkivo, a aparat se može koristiti i za tretmane ublažavanja bora. Hladnom stranom umirujemo crvenilo.

Mezoporacija uz pomoć niskih struja visoke frekvencije se koristi za ubacivanje preparata u dublje slojeve kože istovremeno stimulišući i mišiće lica cime se postiže zategnutost i bolji volumen.

Biostimulacija strujom visoke frekvencije doprinosi stvaranju elastina i kolagena istovremeno jačajući muskulaturu lica tako da tako da se koža zateže i dobija svoj volumen.

Pošaljite upit