O nama

ZAŠTO MI

Be You Technology (BYT) sa centralom u Ahenu, Nemačka (Be You Technology Germany) i timom inzinjera, kozmetičkih eksperata i edukatora u Beogradu, Srbija (Be You Technology d.o.o.) spada u vodeće distributere i proizvođače kozmetičkih aparata i medicinsko-estetskih uređaja u zemljama jugo-istočne Evrope tj. Balkana. Više od 10 godina iskustva i saradnje sa proizvodjačima širom sveta, uz direktnu primenu i testiranje kozmetičkih aparata u lancima sopstvenih kozmetičkih instituta obezbedilo je BYT neiscrpnu bazu podataka i živog znanja iz efektivne primene aparativne kozmetike, i mogućnost da Vama, kao profesionalnom kozmetičkom institutu, predložimo optimalna rešenja za usluge koje želite da ponudite i podržimo vas u rastu vašeg poslovanja. Mi smo odgovoran poslovni partner koji vam nudi dugoročnu saradnju i stoji iza kvaliteta i rezultata svojih proizvoda. Fokus su nam aparati za trajnu epilaciju i aparati za tretmane lica i tela.

Svi naši kozmetički aparati su sertificirani za rad na Evropskom tržištu i osim klasičnog CE sertifikata, naši diodni laseri i uređaji za trajnu epilaciju poseduju i nemačke TÜV sertifikate koji su vam potrebni za rad u zemljama EU.

BYT inžinjerski tim kontinualno prati najnovije trendove u kozmetologiji, bira isključivo pouzdane i sertificirane kompanije i partnere u proizvodnji, ispituje kvalitet samog proizvoda, optimizuje njihove komponente i dizajnira ih prema potrebama svojih klijenata imajući u vidu ne samo njihovu efektivnost već i sigurnost rada.

NAŠE OBEĆANJE

Najmodernije tehnologije, kvalitetni kozmetički aparati, garancija rezultata i kvaliteta, edukacija i 24h/7 servis svim profesionalnim kozmetičkim institutima u regionu.

SERTIFIKOVANI APARATI

EDUKACIJA / KURSEVI

Svi aparati iz naše pounude su dizajnirani i proizvedeni u skladu sa aktuelnim međunarodnim i domaćim propisima i standardima vezanim za kvalitet proizvodnje i bezbednost upotrebe.

Edukacioni Centar BYT osim opštih kurseva iz aparativne i klasične kozmetike za tretmane lica i tela, nudi i specijalizovane kurseve po specifičnom kozmetičkom aparatu. U saradnji sa Nemačkim partnerima i Institutom Božidarac (ex Božidar Adžija) Vam nudimo edukaciju po evropskim standardima i dvojezične sertifikate za rad u zemljama Balkana i Evropi. Pri kupovini većih aparata obuka je uračunata u cenu.

SERVIS I GARANCIJA

TELEFONSKA PODRŠKA

Minimalna garancija za sve naše proizvode je 2 godine. Za lasere, IPL aparate i uređaje za tretmane tela (Velashape, Krio, Kavitacije…), postoji mogućnost produžene garancije do 5 godina koja je uslovljena redovnim servisom.
Naš BYT tim vam stoji na usluzi 24/7 pružajući vam kompletnu postprodajnu podršku od savetovanja, preko edukacije do servisiranja vaših uredjaja u najkraćem mogućem roku.

Ukoliko imate neka pitanja vezana za način upotrebe, izvodjenje tretmana ili su vam potrebne neke druge konsultacije, BYT podrška vam stoji na raspolaganju 24/7.