O nama

Be You Technology (BYT) d.o.o. sa centralom u Beogradu, je vodeći distributer diodnih lasera i drugih uređaja za trajnu epilaciju u regionu. Proizvođač je kozmetičkih i medicinsko-estetskih aparata za lice i telo. U širokoj paleti proizvoda, prepoznatljivog dizajna i testiranog kvaliteta nalaze se osim lasera: hidroabrazije i vodeni džetovi, aparati za tretmane lica, tretmane tela, kao i aparati za mesoporaciju, podmlađivanje i zatezanje kože.

Be You Technology Germany locirana u Ahenu, Nemačka, je proizvođač i distributer (b2b) kozmetičkih uređaja za Evropsko tržište. Kompletan dizajn i razvoj proizvoda za Nemačku, njihova priprema za Uniju, testovi za CE sertifikaciju i tehničku dokumentaciju radi ogranak BYT Solutions u Beogradu, u saradnji sa partnerskom firmom, proizvođačima medicinske opreme iz Niša.

Katarina Obradović

Naša mreža proizvođača u Kini, koji su sertificirani po ISO standardima i rade ekskluzivno za nas, kao i visoki standardi proizvoda koje moramo da ostvarimo da bi bili konkurentni na EU tržištu su stub i izazov našeg poslovanja. Više od 300 zadovoljnih klijenata u regionu, čije zahteve i mišljenja izuzetno poštujemo radi daljeg razvoja, su ujedno i garancija Vama, kao kozmetičkom institutu, da ste izabrali pouzdanog partnera za Vaše usluge aparaturne kozmetike.
Vlasnicadipl ing.el., magistar tehničkih nauka

Biljana Zečević

Počeli smo nudeći usluge aparaturne kozmetike u sopstvenim salonima, radili uvoz i distribuciju kozmetičkih aparata, a danas sa više od 110 prodatih uređaja za trajnu epilaciju u regionu (preko 80 diodnih lasera) i sopstvenim proizvodima kao što su Hidroabrazije i Prolif FRF sa ponosom tvrdimo da smo odgovoran poslovni partner koji stoji iza kvaliteta i rezultata svojih proizvoda.
Direktorkadipl.ecc.

Sertifikat

Naše obećanje
Moderne tehnologije, kvalitetni kozmetički aparati, garancija rezultata i kvaliteta, edukacija i servis svim profesionalnim kozmetičkim institutima u regionu.

INŽENJERSKI TIM SA ISKUSTVOM

BYT inžinjerski tim kontinualno prati najnovije trendove u kozmetologiji, bira isključivo pouzdane i sertificirane kompanije i partnere u proizvodnji, ispituje kvalitet samog proizvoda, optimizuje njihove komponente i dizajnira ih prema potrebama svojih klijenata imajući u vidu ne samo njihovu efektivnost već i sigurnost rada.

 

Izbor kvalitetnih Fabrika i kontrola proizvodnje

Magistar tehničkih nauka Katarina Obradović, dipl.ing.el. i vlasnik Be You Technology Germany i Be You Technology d.o.o., kao i novog kreativnog ogranka BYT Solutions koji se isključivo bavi proizvodnjom «tailor made» aparata za Nemačke kozmetičke kuće kaže:

BYT Solutions ne samo da bira fabrike i kvalitetne uređaje već i aktivno određuje komponente tih uređaja, testira njihove performanse i vrši kontinualnu kontrolu kvaliteta svojih proizvoda još u procesu proizvodnje.
BYT Solutions svestan zahteva evropskog tržišta ne ostavlja ni jedan detalj proizvodnog procesa bezmonitoringa i konstantno unapređuje svoje proizvode.“

 

GARANCIJA I SERVIS

Minimalna garancija za sve naše proizvode je 2 godine. Za lasere, IPL aparate i uređaje za tretmane tela (Velashape, Krio, Kavitacije, itd), postoji mogućnost produžene garancije do 5 godina koja je uslovljena redovnim servisom.

Naš BYT tim vam stoji na usluzi 24/7 pružajući vam kompletnu postprodajnupodršku od savetovanja, preko edukacije do servisiranja vaših uređaja unajkraćem mogućem roku.

 

Edukacija

Edukacioni Centar BYT kao prva škola aparatvine kozmetike u Srbiji zaintresovanim polaznicima nudi tri osnovna kursa iz aparativne kozmetike koji su sertifikovani u ministarstvu prosvete, a po sadržaju i broju časova identični kursevima u EUi samim tim prilagođeni polaznicima koji žele da rade u inostranstuvu. Kao proizvođač aparata BYT nudi specijalizovane kurseve po specifičnom kozmetičkom aparatu za koje izdaje potvrde.

 

BYT Solutions

Be You Technology Germany je proizvodjač uređaja ProLift FRF, Hydro Care H2O i Oxy Pro H2O. ProLift je u samom vrhu najtraženijih aparata za podmlađivanje na Nemačkom i Austrijskom tržištu, a Hydro Care H2O koji je uspešno lansiran u Dizeldorfu, Marta 2018 se prodaje više od 100 komada godišnje. U oktobru na sajmu u Minhenu će biti prikazan novi poboljšani stajaći model Frakcionalne FRF za lice i telo ProLIft FRF 2.

MENU