O nama

01

O NAMA

Be You Technology (BYT) sa centralom u Ahenu, Nemačka (Be You Technology Germany) i timom inzinjera, kozmetičkih eksperata i edukatora u Beogradu, Srbija (Be You Technology d.o.o.) spada u vodeće distributere i proizvođače kozmetičkih aparata i medicinsko-estetskih uređaja u zemljama jugo-istočne Evrope tj. Balkana. Više od 10 godina iskustva i saradnje sa proizvodjačima širom sveta, uz direktnu primenu i testiranje kozmetičkih aparata u lancima sopstvenih kozmetičkih instituta obezbedilo je BYT neiscrpnu bazu podataka i živog znanja iz efektivne primene aparativne kozmetike, i mogućnost da Vama, kao profesionalnom kozmetičkom institutu, predložimo optimalna rešenja za usluge koje želite da ponudite i podržimo vas u rastu vašeg poslovanja. Mi smo odgovoran poslovni partner koji vam nudi dugoročnu saradnju i stoji iza kvaliteta i rezultata svojih proizvoda. Fokus su nam aparati za trajnu epilaciju i aparati za tretmane lica i tela.
Svi naši kozmetički aparati su sertificirani za rad na Evropskom tržištu i osim klasičnog CE sertifikata, naši diodni laseri i uređaji za trajnu epilaciju poseduju i nemačke TÜV sertifikate koji su vam potrebni za rad u zemljama EU.

02

NAŠE OBEĆANJE

layout

Najmodernije tehnologije, kvalitetni kozmetički aparati, garancija rezultata i kvaliteta, edukacija i 24h/7 servis svim profesionalnim kozmetičkim institutima u regionu.

03

INŽENJERSKI TIM SA ISKUSTVOM

barovi

BYT inžinjerski tim kontinualno prati najnovije trendove u kozmetologiji, bira isključivo pouzdane i sertificirane kompanije i partnere u proizvodnji, ispituje kvalitet samog proizvoda, optimizuje njihove komponente i dizajnira ih prema potrebama svojih klijenata imajući u vidu ne samo njihovu efektivnost već i sigurnost rada.

04

IZBOR KVALITETNIH FABRIKA I KONTROLA KVALITETA

dust-free-room

Mr.Sci. Katarina Obradovic, dipl.ing.el. i vlasnik Be You Technology Germany i Be You Technology d.o.o., kao i novog kreativnog ogranka BYT Solutions koji se isključivo bavi proizvodnjom «tailor made» aparata za Nemačke kozmetičke kuće kaže: «Naš network od preko 30 fabrika u Kini, sertificiranih po ISO standardima proizvodnje, koje izvoze u sve zemlje sveta i prezetirane su na svim vodećim sajmovima Amerike, Evrope, Rusije i Azije, kao i više od 10 godina uspešne saradnje je stub našeg poslovanja ali i Vama, kao kozmetičkom institutu garancija da ste izabrali pouzdanog partnera za Vaše aparate.» BYT je pre više od 10 godina počela da posluje sa firmom ADSS Beijing, koja je sada vodeći proizvođač lasera i uređaja za trajnu epilaciju i izvozi od 500 do 1000 lasera mesečno u sve zemlje sveta. Ova firma poseduje jednu od najvećih «dust free» soba u svetu za proizvodnju laserskih barova koja ima više od 1000 kvadratnih metara. Ogromni obrt ove firme su više nego očigledna garancija kvaliteta njenih proizvoda. Diodni laser sa tri talasne dužine sa softwerom na Srpskom jeziku je jedan od patenta ove firme, koja zaposljava inzinjere iz Alma lasera i Syneron Candele koji su učestvovali u realizaciji ovog patenta
BYT Solutions ne samo da bira fabrike i kvalitetne uređaje već i aktivno određuje komponente tih uređaja, testira njihove performanse i non stopično vrši kontrolu kvaliteta svojih proizvoda još u procesu proizvodnje. BYT Solutions svesan zahteva Evropskog tržišta ne ostavlja ni jedan detalj proizvodnog procesa bez monitoringa i konstantno unapređuje svoje proizvode nakon «field testing»-a.

05

GARANCIJA I SERVIS

GARANCIJA

Minimalna garancija za sve naše proizvode je 2 godine. Za lasere, IPL aparate i uređaje za tretmane tela (Velashape, Krio, Kavitacije…), postoji mogućnost produžene garancije do 5 godina koja je uslovljena redovnim servisom.
Naš BYT tim vam stoji na usluzi 24/7 pružajući vam kompletnu postprodajnu podršku od savetovanja, preko edukacije do servisiranja vaših uredjaja u najkraćem mogućem roku.

06

EDUKACIJA

Edukacioni Centar BYT osim opštih kurseva iz aparativne i klasične kozmetike za tretmane lica i tela, nudi i specijalizovane kurseve po specifičnom kozmetičkom aparatu. U saradnji sa Nemačkim partnerima i Institutom Božidarac (ex Božidar Adžija) Vam nudimo edukaciju po evropskim standardima i dvojezične sertifikate za rad u zemljama Balkana i Evropi. Pri kupovini većih aparata obuka je uračunata u cenu.

06

BYT SOLUTIONS

Be You Technology Germany tj. ogranak BYT Solutions je proizvodjač uređaja ProLift i Hydro Care H2O. ProLift je u samom vrhu najtraženijih aparata za podmlađivanje na Nemačkom i Austrijskom tržištu, a Hydrocare je uspešno lansiran na sajmu u Dizeldorfu u Martu 2018 I do sada već stiže cifre Pro Lift. U oktobru na sajmu u Minhenu će biti prikazan novi stajaći model Frakcionalne RF za lice I telo ProLIft 2.