O nama

Be You Technology d.o.o. (BYT) je vodeći proizvođač i prepoznatljiv brend diodnih lasera i drugih kozmetičkih aparata u regionu. Široka paleta kvalitetnih kozmetičkih uređaja, od klasičnih do najmodernijih tehnologija rezultat su visokih standarda koje BYT d.o.o. postavlja sebi kao odgovoran partner ne samo na našem već i na evropskom tržištu.

Osim ISO 9001:2015 sertifikovane proizvodnje, BYT kao private label proizvođač za nemačko tržište za svaki od svojih proizvoda ima ISO 9001:2015 proces kontrole kvaliteta i sertifikovane CE testove u evropski priznatim laboratorijama. Kao edukatori iz oblasti aparativne kozmetike osim standardne obuke uključene uz aparat, BYT nudi i kurseve priznate u ministarstvu prosvete sa sadržajem i brojem časova po zahtevima evropske unije.

Više od 10 godina iskustva i saradnje sa proizvođačima širom sveta uz direktnu primenu i testiranje u lancima sopstvenih kozmetičkih instituta obezbedilo je BYT neiscrpnu bazu podataka i praktičnog iskustva iz primene aparativne kozmetike. Znanje koje smo stekli nudimo Vama, kao profesionalnom kozmetičkom institutu predlažući Vam optimalna rešenja za usluge koje želite da ponudite. Naše korporativne vrednosti iza kojih stoji svaki od članova našeg tima su kvalitet i sigurnost u radu uz garanciju rezultata, inovacije i dizajn. Mi smo pouzdan partner koji veruje u dugoročnu saradnju, inovacije i podržimo Vas u ozbiljnom i profesionalnom poslovanja.

Katarina Obradović

Naša mreža proizvođača u Kini, koji su sertificirani po ISO standardima i rade ekskluzivno za nas, kao i visoki standardi proizvoda koje moramo da ostvarimo da bi bili konkurentni na EU tržištu su stub i izazov našeg poslovanja. Više od 300 zadovoljnih klijenata u regionu, čije zahteve i mišljenja izuzetno poštujemo radi daljeg razvoja, su ujedno i garancija Vama, kao kozmetičkom institutu, da ste izabrali pouzdanog partnera za Vaše usluge aparaturne kozmetike.
Vlasnicadipl ing.el., magistar tehničkih nauka

Biljana Zečević

Počeli smo nudeći usluge aparaturne kozmetike u sopstvenim salonima, radili uvoz i distribuciju kozmetičkih aparata, a danas sa više od 110 prodatih uređaja za trajnu epilaciju u regionu (preko 80 diodnih lasera) i sopstvenim proizvodima kao što su Hidroabrazije i Prolif FRF sa ponosom tvrdimo da smo odgovoran poslovni partner koji stoji iza kvaliteta i rezultata svojih proizvoda.
Direktorkadipl.ecc.

Sertifikati

Naše obećanje
Moderne tehnologije, kvalitetni kozmetički aparati, garancija rezultata i kvaliteta, edukacija i servis svim profesionalnim kozmetičkim institutima u regionu.

INŽENJERSKI TIM SA ISKUSTVOM

BYT inžinjerski tim kontinualno prati najnovije trendove u kozmetologiji, bira isključivo pouzdane i sertificirane kompanije i partnere u proizvodnji, ispituje kvalitet samog proizvoda, optimizuje njihove komponente i dizajnira ih prema potrebama svojih klijenata imajući u vidu ne samo njihovu efektivnost već i sigurnost rada.

 

Izbor kvalitetnih Fabrika i kontrola proizvodnje

Magistar tehničkih nauka Katarina Obradović, dipl.ing.el. i vlasnik Be You Technology Germany i Be You Technology d.o.o., kao i novog kreativnog ogranka BYT Solutions koji se isključivo bavi proizvodnjom «tailor made» aparata za Nemačke kozmetičke kuće kaže:

BYT Solutions ne samo da bira fabrike i kvalitetne uređaje već i aktivno određuje komponente tih uređaja, testira njihove performanse i vrši kontinualnu kontrolu kvaliteta svojih proizvoda još u procesu proizvodnje.
BYT Solutions svestan zahteva evropskog tržišta ne ostavlja ni jedan detalj proizvodnog procesa bezmonitoringa i konstantno unapređuje svoje proizvode.“

 

GARANCIJA I SERVIS

Minimalna garancija za sve naše proizvode je 2 godine. Za lasere, IPL aparate i uređaje za tretmane tela (Velashape, Krio, Kavitacije, itd), postoji mogućnost produžene garancije do 5 godina koja je uslovljena redovnim servisom.

Naš BYT tim vam stoji na usluzi 24/7 pružajući vam kompletnu postprodajnupodršku od savetovanja, preko edukacije do servisiranja vaših uređaja unajkraćem mogućem roku.

 

Edukacija

Edukacioni Centar BYT kao prva škola aparatvine kozmetike u Srbiji zaintresovanim polaznicima nudi tri osnovna kursa iz aparativne kozmetike koji su sertifikovani u ministarstvu prosvete, a po sadržaju i broju časova identični kursevima u EUi samim tim prilagođeni polaznicima koji žele da rade u inostranstuvu. Kao proizvođač aparata BYT nudi specijalizovane kurseve po specifičnom kozmetičkom aparatu za koje izdaje potvrde.

 

BYT Solutions

Be You Technology Germany je proizvodjač uređaja ProLift FRF, Hydro Care H2O i Oxy Pro H2O. ProLift je u samom vrhu najtraženijih aparata za podmlađivanje na Nemačkom i Austrijskom tržištu, a Hydro Care H2O koji je uspešno lansiran u Dizeldorfu, Marta 2018 se prodaje više od 100 komada godišnje. U oktobru na sajmu u Minhenu će biti prikazan novi poboljšani stajaći model Frakcionalne FRF za lice i telo ProLIft FRF 2.

MENU