header-mobilni2

 
 
Be You Technology

Be You Technology

Monday, 27 November 2017 00:00

PRESOTERAPIJA

Model:BY - PRESO1
 
PRESOTERAPIJA APARAT ZA LIMFNU DRENAŽU I MRŠAVLJENJE

Model : BY- CAV4 (SA-B05)

Karakteristike

Sonda za kavitaciju od 40KHz
Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom. To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i efikasno preoblikovanje tela. Masne naslage u potkožnom tkivu se razbijaju što direktno rezultuje smanjenjem obima tretiranog dela tela.

Tripolarna RF sonda

Tripolarna (multipolarna) RF sonda je pogodna za tretmane tela, kako u sebi sadrži više polova koji se naizmenično razmenjuju samim tim dosta brže postiže željenu temperaturu ispod kože što tretmane čini dosta bržim i efikasnijim naročito kada se tretiraju veće regije na telu.

Vakuum sa Bipolarnim RF-om
Kombinovana tehnologija vakuuma i radiofrekvencije, postiže dvostruki efekat istovremeno stimulišući limfnu drenažu i cirkulaciju, kao i stvaranje kolagena tj. stimuliže zatezanje i podmlađivanje kože.

Bipolarna RF glava za lice
Bipolarna frekvencija čiji se polovi nalaze neposredno jedan pored drugog generišuči na taj način toplotnu energiju na dubinama od 2 do 4mm koja se fokusira na površinskom sloju kože i podstiče spiralizaciju kolagena tj. podstiče prirodan poces podmađivanja i zatezanja kože.

Mikro struja (Biolift)
Mikrostruja je elektricitet niskog napona koji imitira prirodne električne impulse koji se stvaraju u našem telu. Biolift zatezanje lice mikrostrujama je nehiruška neinvazivna tehnika koja efikasno i potpuno bezbedno poboljšava zdravlje i izgled važe kože. Zbog toga i nosi naziv Biološki (prirodni) lifting.

BY--CAV4-SA-B05-interfejs

Rezultati:

 • Eliminiše fine bore, sužava proširene pore
 • Hidrira kožu
 • Poboljšava limfnu i krvnu cirkulaciju
 • Eliminiše crvenilo na licu
 • Eliminiše ožiljke od akni
 • Aktivira lučenje kolagena
 • Koža se zateže

Rezultati na telu:

 • Ubrzava metabolizam, kao i izbacivanje toksina i suvišne vode iz organizma
 • Redukuje strije
 • Opušta mišiće, ublažava mišćni spazam, kao i bolove u mišićima
 • Zateže mišiće na rukama, nogama, bedrima, donjim leđima, abdomenu, a oblikuje i telo
 • Efikasno poboljšava izgled pomorandžine kože na zadnjici i bedrima

 

Sonda za kavitaciju

Gustina:0-50W/CM2

Frekvencija:40Khz

Prečnik:6.5CM

Vacuum +RF sonda

Vakuum:0.1MPa

Frekvencija:1Mhz

Tripolar RF sonda

Frekvencija:1Mhz

Snaga:0-50J

RF sonda za lice

Frekvencija:1Mhz

Snaga:0-10J

Snaga

100W

Veličina kutije

55x49x39CM

Bruto težina

25kg

Sunday, 23 April 2017 00:00

Servis kozmetičkih aparata

 Model: Beauty Basic (NV - 302)

Beauty Basic je 2 u 1 aparat opremljen proverenim tehnologijama (Visoka frekvencija i Galvanska struja)koje su prisutne u aparativnoj kozmetici vec nekoliko decenija a i dalje predstavljaju neizostavni deo svakog kozmetičkog tretmana. On predstavlja idelno rešenje za početnike i one koji planiraju da sa klasičnih metoda peđu na praktikovanje aparativne kozmetike.

Beauty Cabin PRO je višefunkcionalni uređaj koji u sebi sadrži set najtraženijih  kozmetičkih aparata što ga čini najkompletnijim rešenjem za opremanje kozmetičkog salona. Naročito je pogodan zbog svoje kompaktnosti jer ne zauzima mnogo prostora a pruža gotovo sve što je potrebno za rad u kozmetičkom salonu.

 

1 - Dijamantska dermoabrazija

Dijamantska dermoabrazija je neinvazivna metoda osvežavanja i podmlađivanja kože uz pomoć sterilnih dijamantskih čestica koje uklanjaju površinski sloj kože. Aparat istovremeno usisava dijamantske čestice a sa njima i nečistoće kao i zastareli sloj površinske kože.

Ovaj tretman čisti kožu lica, skida izumrle ćelije i tako omogućava bolji efekat preparata. Nakon tretmana koža izgleda sveža i zdrava bez crvenila i nepravilnosti.

2 - Visoka Frekvencija (Darsonval)

Elektroterapija visokom frekvencijom (HF-struja) je od velike pomoći za tretmane kože koja ima problema sa aknama. Struja visoke frekvencije prodire u vlakna kože, proizvodi toplotu koja opušta napete nerve. Takođe ubrzava cirkulaciju, zarastanje i izbacuje nečistoće, čime se vrši sterilizacija iste.

3 - Kozmetičarska lupa

Ovaj uređaj je opremljen lampom koja emituje tkz „hladnu svetlost“ koja ne zamara oči i nakon višečasovnog korišćenja. Opremljena je i fleksibilnim nosačem što omogućava lako i precizno manevrisanje uveličavajućom lupom.

4 - Ultrazvuk

Ultrazvuk sa dve sonde koristi  se  za neinvazivni lifting uz pomoć ultrazvučnih vibracija koji umanjuju bore i  čine da koza izgleda mekano i nežno.
Ultrazvuk takođe pomaže pri aplikaciji tretmana za oporavak nakon pilinga.

5 - Vapozon
6 -Herbalni sprej
7 - Ozon

Ovaj potpuno prilagodljiv isparivač se može pomerati po vertikalnoj osi što pružajući vam mogućnost da ga optimalno prilagodite tokom tretmana. Pored rezervoara za destilovanu vodu ovaj isparivač ima I rezervoar u koji se mogu staviti esecialna ulja.

8 - Ultrazvučna Špatula

Uklanja mrtve ćelije, ispravlja bore, i pomaže u tretmanu akni, koristi ultrazvučne talase kako bi oslobodila mrtve celije na koži. Špatula takođe stvara toplotu i pruža ugodnu masažu pri tom pomažući preparatima da se sto bolje apsorbuju u kožu.

9 - Galvanska struja

Ovaj uređaj ima dvostruko delovanje jer istovremeno i čisti i podhranjuje kožu putem elektro hemijskih procesa(Jontoforeza ili jonizacija) koji se javljaju prilikom njegove primene. Galvanska struja deluje tako što pomaže aktivnim supstancama da dopru do potkožnog tkiva omogućavajući im da na taj način stimulišu oslabljenu cirkulaciju stvarajući poboljšanja u vaskularnom i limfnom sistemu. Na ovaj način se poboljšava funkcija ćelijskih membrana i oslobađaju se suvišne tečnosti i masnoće. Tretman galvanskom strujom je uglavnom pogodan za različite tretmane lica ali se može koristiti i na telu za tretiranje celulita.

10 - Vakuum

Koristi se za dubinsko čišćenje kože i uklanjanje akni. Koristeći snažnu moć usisavanja može ukloniti dubinske nečisoć, masnoću i sl.

11 - Sprej

Ovaj sprej je izuzetno pogodan nakon tretmana jer sa svojim delovanjem opušta i relaksira kožu. Može se koristiti u kombinaciji sa mirišljavim uljima.

12 - Električna četka za čišćenje lica

Funkcije i Mogućnosti

 • Vibracijom podstiče aktiviranje ćelija na licu
 • Brzo i temeljno uklanja nečistoće
 • Postepeno posvetljuje fleke na koži
 • Poboljčava cirkulaciju i metabolizam kože
 • Postiže bolje rezultate u kombinaciji sa preparatima za negu kože, kao što su , ulje ili pena za čišćenje, kreme za masažu, esencijalna ulja itd.

Korišćenje četke bez ikakvih preparata umanjuje masnoću kože, mitisere, ostatke šminke i ostalih nečistoća. Svrha četke za čišćenje lica je da ukloni mrtve ćelije i ostale nečistoće koje se talože na površini kože.

Četka za lice ima 5 različitih nastavaka:

 • Veća četka za obraze, bradu i čelo
 • Manja četka za kapke, usne i nos
 • Veliki sunđer za osetljivu kožu
 • Mali sunđer za kapke, usne i nos kao kod osoba koje imaju osetljivu kožu
 • Gipsanu četku za uklanjanje mrtvih ćelija, ili grubih delova kože

13 - Mikrostruja (Biolift)

Mikrostruja je elektricitet niskog napona koji imitira prirodne električne impulse koji se stvaraju u našem telu. Biolift zatezanje lice mikrostrujama je nehiruška neinvazivna tehnika koja efikasno i potpuno bezbedno poboljšava zdravlje i izgled važe kože. Zbog toga i nosi naziv Biološki (prirodni) lifting.

14 - 15 Toplo/Hladni Čekić

Hladni čekić se koristi kod pojave viška tečnosti, tj. oticanja, pomaže kod ublažavanja bolova na telu, smanjuje pore i umiruje upale. Topli čekić se korsiti kako bi se ubrzala cirkulacija i poboljšao metabolizam.

16 - Foton:

Pomaže kod unošenja hranivih materija u kožu, zateže kožu, odmašjćuje  , aktiivra ćelije, smanjuje upaljenja, ubrzava reprodukciju ćeklija, umanjuje fleke i melanin.

17 - 18 UV Sterilizator i Grejač za peškire

Ultraljubičasti zraci vrše kompletnu sterilizaciju bakterija sa svih vrsta površina kao št su alati za pedikir, manikir i ostali kozmetički instrumenti.

19 - Vudova lampa za analizu kože

Ovaj instrument se koristi da pregled kože uz pomoć UV svetlosti. Uz pomoć ove lampe mogu se detektovati problemi kao što su:

 • Bakteriske infekcije
 • Gljivična oboljenja
 • Porfirija
 • Vitiligo

 

Saturday, 11 February 2017 00:00

Popup

Welcome To My Homepage

Show Popup Form

Login information

Footer Text

 

OPŠTA INFORMACIJA: Tokom teorijskog dela obuke polaznici će steci znanje iz anatomiji i fiziologije (masne ćelija i tkivo u ljudskom organizmu, kao i o problematici viška masnih naslaga i njihovom uticaju na zdravlje i kvalitet života. Nakon toga će biti prezentovane različite najmodernije tehnologije aparativnog uklanjanja masnih naslaga i oblikovanja tela :

TRAJNA EPILACIJA LASERIMA, IPL I SHR APARATIMA

 

OPŠTA INFORMACIJA: 

U teorijskom delu se obrađuje anatomija i fiziologija rasta dlake, istorijat metoda trajne epilacije, najmodernije tehnologije i uredjaji za trajnu epilaciju laseri, shr i ipl aparati, pregled i uporedno poredjenje ovih uređaja po mogućnostima, efektivnosti i trajnosti rezultata, šta je potrebno znati prilikom kupovine uredjaja, šta je potrebno znati za pravilno korisćenje i održavanje uređaja. U praktičnom delu se vrši obuka izvođenja tretmana trajne epilacije na razlicitim aparatima u salonima Be You. Test sa A, B,C pitanjima je provera znanja na kraju seminara.

APARATI KOJI SE KORISTE

DIODNI LASER i SHR i/ili IPL aparat

TRAJANJE SEMINARA

2 DANA, Teorijski deo 1 DAN: 4 školska časa, Praktični deo: 4-6 ŠKOLSKIH ČASOVA, moguć je dogovor o ubrzanom kursu u jednom danu u slučajevima da su polaznici ograničeni vremenom

PREDAVAČI

Adam Šljivo
dipl.ing el

adam

Mr.sci Katarina Obradović
dipl.ing el

CENA I NAČIN PLAĆANJA:

Cena kursa je 25000din
Skripte: 1500din
Način plaćanja: u celosti pre početka obuke

SERTIFIKATI:

Sertifikat BOŽIDARAC i sertifikat Nemačke firme BEYOUTECHNOLOGY (ovo je dvojezični sertifikat (Engleski i Nemacki) za rad u kozmetičkim insitiutima na Nemačkom govornom području)

CILJ SEMINARA:

Osposobljenost za prepoznavanje tipa dlake i kože i pravilno savetovanje klijenta o tipu i vrsti tretmana, potrebnim merama bezbednosti, kontraindikacijama, negi posle tretmana i očekivanim rezultatima. Osposobljenost za izvodjenje tretmana trajne epilacije na bilo kom od modernih aparata tj. Didnih lasera, IPL-a ili SHR-a, kao i za održavanje ovih uređaja. Osposobljenost i diploma za rad u kozmetičkim instutima u Evropi.

POTREBNA DOKUMENTA

Lična karta

 

 

Wednesday, 21 December 2016 00:00

BY - THČ2 - TOPLO HLADNI ČEKIĆ

Model: BY - THČ2
TOPLO HLADNI ČEKIĆ

RF za zatezanje lica,

 • Dublja penetracija preparata

 

Animated Modal with Header and Footer

×

Be You Technology

Some text in the Modal Body

Some other text...