O nama

19767Be You Technology je ovlašćeni uvoznik, distributer i serviser IPL i SHR aparata, Diodnih lasera i drugih kozmetičkih i fizioterapeutskih aparata. Be You Technology Srbija određuje dizajn uređaja, komponente, ispituje kvalitet i pravi softver, dok je sama proizvodnja locirana u Kini. Naše fabrike u Kini su sertificirane po Američkim i Evropskim standardima ( FDATÜV, CE, kao i ISO sertifikati o kvalitetu proizvodnje i proizvodnog procesa). Be You Technology Germany je ovlašćeni diler ovih aparata na Nemačkom tržištu i vrši prodaju u okviru zemalja EU, brendira aparate i pruža OEM usluge.
Be You Technology ima dugogodišnju saradnju sa 12 kineskih proizvodjača kozmetičkih aparata medju kojima su ADSS Beijing, Globalipl Beijing, Kiers Beijing, New Face Foshan, Bority Guangzhou, Salon Art Guangzhou itd.

Prodor na Srpsko tržiše firma je započela 2012. godine prodajom Diodnih lasera, IPL i SHR aparata i kao uvoznik ovih uređaja ostvarivala je godišnju prodaju od preko 30 aparata za trajnu epilaciju u regionu. Danas, Be You Technology predstavlja jednog od lidera u prodaji i servisiranju kozmetičkih aparata.
Naše usluge su: prodaja novih aparata, servis za održavanje uredjaja, popravka u garantnom i vangarantnom roku, prodaja opreme i originalnih delova, prodaja polovnih aparata, otkup aparata, godišnji tehnički pregled aparata i osiguranje, produžavanje garantnog roka i izdavanje nalepnica, iznajmljivanje aparata, edukacija i sertificiranje.
Na lokaciji Makenzijeva 23, pored kozmetičkog salona Be You nalazi se i prodajno mesto i servis koji se pored pružanja usluga održavanja aparata bavi i servisiranjem drugih kozmetičkih aparata.
Osoblje servisa čine dva inžinjera podržani grupom iskusnih specijalista koji se kontinuirano obučavaju.
Be You Technology je opremljen savremenim dijagnostičkim uređajima i alatima, koji su razlog više da dođete kod nas radi servisa vašeg IPL aparata, lasera ili drugog kompleksnijeg kozmetičkog aparata.

certifikati-01

Animated Modal with Header and Footer

×

O NAMA

Some text in the Modal Body

Some other text...