ATON III PORTABL

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

Sinergija 3 talasne dužine za sve tipove dlaka

Diodni laseri spadaju u najuspešnije i najbezbolnije tehnologije za trajno uklanjanje dlaka. Primena niske energije i revolucionarne “in-motion” tehnologije prevlačenja sonde, čini da se ovi tretmani doživljavaju kao prijatni i relativno bezbolni.
ATON III PORTABL verzija ovog aparata dizajnirana je za simultanu emisiju svetlosnih talasa tri različite frekvencije, koje su adekvatno podešene za uklanjanje tri osnovna tipa dlaka: standardne (808 nm), veoma svetle (755 nm) i tamne/debele dlake (1064nm).

Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Portabl verzija ATON III PORTABL diodnih lasera kompaktnog dizajna zadržava sve osobine osnovnog pro modela. Namenjena je specifičnim zahtevima enterijera, odn. salonima koji imaju manji radni prostor ili potrebu za transportom ovih uređaja.

Radna dioda lasera je nemačke firme DILAS.
Trajanje: Više od 2 miliona impulsa.

Kategorija:

Opis

Prednosti

SVI TIPOVI DLAKA
ATON III PORTABL je najmodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje ne samo standardnih (808nm), već i veoma svetlih (755nm) i veoma tamnih dlaka (1064nm). Dioda nemačke firme DILAS ima od 1 do 2 miliona impulsa. Prvi diodni laser sa softverom na srpskom jeziku!

INOVATIVNA SONDA SA POJAČANIM HLADJENJEM
Novi dizajn sondi, napravljenih od lakih materijala, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom.

EFIKASAN
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u poslednjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer im je efektivnost merljiva sa Aleksandrit laserima, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

BRZ
In-motion tehnologija trajnog uklanjanja dlaka omogućava brzo prevlačenje sonde preko tretirane regije i time veoma skraćuje trajanje samih tretmana.

PODMLAĐIVANJE
ATON III PORTABL je optimizovao frekvenciju okidanja svetlosnih impulsa na 10 puta u sekundi, čime se postižu izvanredni rezultati kod zatezanja i podmlađivanja kože lica i tela.


PRVI DIODNI LASER ZA TRAJNU EPILACIJU SA SOFTVEROM NA SRPSKOM JEZIKU!

Dodatne informacije

Dimenzija mašine

42*63*54cm

Display

8.4” color touch LCD display

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Hlađenje

voda, vazduh, poluprovodnik

Izlazna snaga

1000W

Napon

220V/110V

Talasna dužina

755, 808 do 1064nm

Temperatura sonde

0~3°C

Težina

30kg

Tip lasera

Diodni laser sa tri talasne dužine

Veličina sonde

12 x 12mm2

Širina pulsa

8-685ms podesivo

BYT, kao uvoznik lasera više od 10 godina, garantuje kvalitet svojih proizvoda i nudi Vama kao kupcu mogućnost sklapanja ugovora o održavanju koji produžuje garanciju i omogućava Vam da bez briga radite u kontinuitetu sa BYT mašinama.

Portabl verzija, potpuno istih performansi, ima mogućnost rada do 3 sata u kontinuitetu. Nakon toga se preporučuje pauza od 30 min pre nastavka sa radom. Stajaća verzija može da radi do 8 sati u kontinuitetu.