ATON II

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

Sinergija 3 talasne dužine za sve tipove dlaka

Diodni laser za trajnu epilaciju sa tri različite talasne dužine za uklanjanje svetlih, standardnih i tamnih dlačica (755nm, 808nm i 1064nm). Snaga lasera je 2000W. Izlazna snaga sonde od 10 bara je 600W. Sonda optimizuje hlađenje kože tokom tretmana. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, u kombinaciji sa „in-motion“ tehnologijom, garantuju bezbolne i izuzetno efektivne tretmane. Softver na srpskom jeziku obezbeđuje lako i sigurno rukovanje aparatom. Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Portabl verzija je istih tehničkih karakteristika ali manjeg kapaciteta hlađenja. Namenjena je salonima koji imaju manji radni prostor ili potrebu za transportom ovih uređaja.

Be You Technology d.o.o. kao odgovoran partner za plasiranje ovog proizvoda na evropsko i srpsko tržište, ima ISO 9001 sertifikovan proces kontrole kvaliteta ovog proizvoda. Osim dokumentacije za rad u Srbiji (uverenje ALIMS), BYT obezbeđuje kupcima CE deklaraciju i CE sertifikate rađene u evropski priznatim laboratorijama, kao i kompletnu dokumentaciju potrebnu za rad u Evropi. Edukacija i sertifikati po novom Zakonu su uključeni u cenu lasera.

Kategorija:

Opis

Prednosti

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u poslednjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer su im rezultati po poslednjim istraživanjima kliničkih studija čak i bolji od Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

EFIKASNI I BRZI TRETMANI
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja ATON II aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM                                                                                                                                                                      Novi dizajn sondi, napravljenih od lakih materijala, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.


PRVI DIODNI LASER ZA TRAJNU EPILACIJU SA SOFTVEROM NA SRPSKOM JEZIKU!

Dodatne informacije

Dimenzija mašine

42*63*54cm

Display

13” color touch LCD display

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Nominalna snaga

1500W

Napon

220V/110V

Snaga laserske diode

10 barova, 60W / bar, 600W

Talasna dužina

755, 808 do 1064nm

Temperatura sonde

0~3°C

Težina

30kg

Tip lasera

Diodni laser sa tri talasne dužine

Veličina sonde

12 x 12mm2

Širina pulsa

8-685ms podesivo

BYT, kao uvoznik lasera više od 10 godina, garantuje kvalitet svojih proizvoda i nudi Vama kao kupcu mogućnost sklapanja ugovora o održavanju koji produžuje garanciju i omogućava Vam da bez briga radite u kontinuitetu sa BYT mašinama.

Portabl verzija, potpuno istih performansi, ima mogućnost rada do 3 sata u kontinuitetu. Nakon toga se preporučuje pauza od 30 min pre nastavka sa radom. Stajaća verzija može da radi do 8 sati u kontinuitetu.

Video

YouTube video