ATON III PORTABL

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

ATON III je ponos Be You Technology d.o.o. ne samo zbog poboljšanih performansi, već i zbog kvaliteta materijala i izrade kućišta i komponenti, a posebno izrade same sonde i ISO sertifikovane proizvodnje DIODE LASERA koja obezbeđuje konstantne performanse na 5 miliona impulsa.

ATON III – Model sa tri talasne dužine (755nm, 808nm i 1064nm) je pogodan za svetlije i tamnije tipove dlaka. Snaga lasera je 2000W. Izlazna snaga sonde od 10 diodnih barova po 60W je ukupno 600W.

Portabl verzija postoji samo za ATON III varijantu i istih je tehničkih karakteristika, ali manjeg kapaciteta hlađenja. Namenjena je salonima koji imaju manji radni prostor ili potrebu za transportom ovih uređaja.

Svi ATON modeli imaju softver na srpskom jeziku.

Be You Technology d.o.o. kao odgovoran partner za plasiranje ovog proizvoda na evropsko i srpsko tržište, ima ISO 9001 sertifikovan proces kontrole kvaliteta ovog proizvoda. Osim besplatne edukacije i dokumentacije za rad u Srbiji (uverenje ALIMS), BYT obezbeđuje kupcima CE deklaraciju i CE sertifikate rađene u evropski priznatim laboratorijama, kao i kompletnu dokumentaciju potrebnu za rad u Evropi. Edukacija i sertifikati po novom Zakonu su uključeni u cenu lasera.

Kategorija:

Opis

Prednosti

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer su im rezultati po poslednjim istraživanjima kliničkih studija čak i bolji od Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

DUGOTRAJNOST SONDE
Izuzetno kvalitetna izrada laserske diode sertifikovana od nemačkog TÜV sertifikacionog tela, obezbeđuje dugotrajan rad sa konstantnim performansama. Sonda garantuje kvalitet tretmana do 5 miliona impulsa.

EFIKASANI I BRZI TRETMAN
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa, čime se smanjuje bol pri izvođenju i istovremeno smanjuje samo trajanje izvođenja tretmana. Frekvencija okidanja ATON aparata je do 10ms, što obezbeđuje da se u sekundi 10 puta emituje energija od npr. 8J i time postigne temperatura od ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za potpuno uništenje folikula dlake i kod veoma svetlih dlaka.

BEZBOLAN – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM
Novi dizajn sondi, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, što dodatno utiče na prijatnost tretmana i uklanja gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.


NOVO! NOVO! NOVO! ZA SVE NARUDŽBINE DO DECEMBRA 2021. GODINE 20% POPUSTA!

Dodatne informacije

Tip lasera

Diodni laser sa tri talasne dužine

Talasna dužina

755, 808 do 1064nm

Nominalna snaga

2000W

Snaga laserske diode

600W

Broj impulsa diode *vek trajanja

5 mililona

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Širina pulsa

8-685ms podesivo

Veličina sonde

12 x 12mm2

Temperatura hladjenja sonde

0~6°C

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Display

13” color touch LCD display

Dimenzija mašine

45*63*54cm

Težina

30kg

Napon

220V