Diamond LIFT

multifunkcionalni aparat

Biostimulacija kože na 7 načina

DIAMOND LIFT je inovativni multifunkcionalni uredjaj sa 7 funkcija neophodnih za kozmetičke tretmane lica svakog savremenog estetskog centra. Svaka funkcija moze se koristiti i kao samostalna metoda, dok se kombinacijom povećava delotvornost tretmana kako hidratacije i ishrane kože, tako i rešavanje problematike i podmlađivanja.

Opis

Multifunkcionalni aparat

Dijamantska dermoabrazija
Dijamantska dermoabrazija je jedna od najboljih osnovnih piling metoda. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumske stimulacije, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože.

GLASS ACNE REMOVER
je poseban dodatak za nežno uklanjanje akni kod problematične, nečiste kože, upotrebom vakuuma, a izbegavanjem klasične bolne i po kožu agresivne komedoekspresije. Postoje 2 različita staklena nastavka prema tipu problematike koja se rešava.

Bipolarna radiofrekvencija
Polovi bipolarne radiofrekvencije nalaze se neposredno jedan pored drugog, generišući na taj način toplotnu energiju na dubinama od 2 do 4mm, koja se fokusira u dermisu i podstiče spiralizaciju kolagenih vlakana tj. prirodan proces podmlađivanja i zatezanja kože.

Elektroporacija
Elektroporacija uz pomoć niskih struja visoke frekvencije se koristi za unošenje preparata u dublje slojeve kože, tzv. mezoterapija bez igala, istovremeno stimulišući mišiće lica čime se postiže zategnutost i bolji volumen kože.

Biostimulacija za oči
Biostimulacijom se vrši jontoforeza i aplikovanje aktivnih supstanci, dok se istovremeno elektrostimulacijom vrši kontrakcija mišića što doprinosi boljem zatezanju opuštene kože na okoloočnoj regiji.

Hladni čekić
Hladni čekić skuplja pore i vraća metabolizam u prvobitno stanje. Može se koristiti za laganu masažu uz konture lica, koja se može raditi pravolinijskim ili kružnim pokretima.

Ionic Spray
Jonskim sprejem (kiseonik lulicom) se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani kiseonikom i kvalitetnim aktivnim supstancama. Ovo je izuzetno prijatna završnica svakog kozmetičkog tretmana.

Dodatne informacije

Napon

110V-220V

Snaga pumpe

0.8Bara (800Pa) Vakuum

Snaga

≤75W

Frekvencija

0,3-0,5MHz

RF

5-50J/cm3

Elektroporacija

2,5-5Khz 36V 10-30mA

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela, kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

YouTube video