HAIR BLASTER

Diodni laser za trajnu epilaciju od 808nm izuzetne izlazne snage od 1200W. Nominalna snaga lasera je 2500W. Sonda optimizuje hlađenje kože tokom tretmana. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, u kombinaciji sa „in-motion“ tehnologijom, garantuju bezbolne i izuzetno efektivne tretmane. Softver na srpskom jeziku obezbeđuje lako i sigurno rukovanje aparatom. Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Be You Technology d.o.o. kao odgovoran partner za plasiranje ovog proizvoda na evropsko i srpsko tržište, ima ISO 9001 sertifikovan proces kontrole kvaliteta ovog proizvoda. Osim dokumentacije za rad u Srbiji (uverenje ALIMS), BYT obezbeđuje kupcima CE deklaraciju i CE sertifikate rađene u evropski priznatim laboratorijama, kao i kompletnu dokumentaciju potrebnu za rad u Evropi. Edukacija i sertifikati po novom Zakonu su uključeni u cenu lasera.

Kategorija:

Opis

Prednosti

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer su im rezultati po poslednjim istraživanjima kliničkih studija čak i bolji od Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

IZUZETNO EFIKASNI TRETMANI
HAIR BLASTER je specifičan po vrlo brzom uspehu u trajnom uklanjanju dlaka. Rezultati sa ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući i posle 3 ili 4 tretmana, a sa 6 tretmana se obično smatra da je epilacija uspešno završena. Njegova snaga sonde od 1200W koncentrisana na 808nm uklanja do 80% standardnih dlaka po generaciji, u poređenju sa HAIR AWAY PRO koji uklanja 50% standardnih, 50% svetlih i 50% tamnih po generaciji.

BRZO IZVOĐENJE TRETMANA
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja HAIR BLASTER aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM
Novi dizajn sondi, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Dodatne informacije

Tip lasera

Diodni laser 808nm

Talasna dužina

808 nm

Nominalna snaga

2500W

Snaga laserske diode

1200W

Broj impulsa diode *vek trajanja

5 mililona

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Širina pulsa

8-685ms podesivo

Veličina sonde

12 x 12mm2

Temperatura hladjenja sonde

0~3°C

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Display

13” color touch LCD display

Dimenzija mašine

130*63*54cm

Težina

70kg

Napon

220V