MINI MESO

ELEKTROPORACIJA ZA PROFESIONALNU UPOTREBU

MINI MESO  je profesionalan multifunkcionalni mezoterapijski aparat za kozmetičare i lekare koji se bave mezoterapijom, kvalitetne izrade i modernog dizajna. Uređaj ima 5 različitih funkcija namenjenih za kozmetičke i medicinsko estetske tretmane lica mezoterapijskim koktelima, odnosno profesionalno izvođenje tretmana elektroporacije, mezoterapije, biostimulacije galvanskom strujom i podmlađivanja lica bipolarnom radio frekvencijom.

Pet različitih sondi pokrivaju sve korake jednog efikasnog mezoterapijskog tretmana:

  • 1 sonda za elektroporaciju
  • 1 hladni čekić
  • 1 sonda za biostimulaciju galvanskom strujom lica i dekoltea
  • 1 sonda za biostimulaciju očne regije
  • 1 sonda za bipolarnu radiofrekvenciju

Prednost ovog modernog aparata, u odnosu na klasične mezoterapijske aparate na tržištu, predstavlja fokus na mezoterapiju lica galvanskom strujom. Prema propisima podešen opseg napona galvanske struje kako za elektroporaciju, tako i za biostimulaciju može veoma precizno da se reguliše putem „touch screen“-a i ima 9 nivoa intenziteta. Osim toga, kod sonde za elektroporaciju koktela ugrađena je opcija na ekranu za podešavanje polariteta sonde prema polaritetu seruma.. Profesionalna estetska mezoterapija podrazumeva i ergonomičan dizajn sondi prilagođen regiji koja se tretira, i izuzetno jednostavno i logično rukovanje aparataom, o čemu je BYT inžinjerski tim vodio računa prilikom njegovog dizajna.

Opis

Prednosti

ELEKTROPORACIJA SA MOGUĆNOŠĆU PROMENE POLOVA
Za razliku od standardnih galvanskih aparata sa impulsnom direktnom strujom, Mini Meso emituje kontinuiranu galvansku struju polariteta po izboru i time obezbeđuje prodor polarisanih seruma visoke molekularne mase. Ovaj aparata je proizveden i za medicinske apilikacije jontoforeze. Efekti su odmah vidljivi i trajni jer preparati prodiru i do 7mm u dubinu dermisa.

PRECIZNO PODEŠAVANJE NAPONA BIOSTIMULACIJE
Opseg napona za biostimulaciju je prilagođen za očnu regiju i za regiju lica. Setovanje napona je podeljeno na 9 nivoa. Ergonomičan dizajn dve različite sonde je prilagođen regiji koja se tretira. Materijali od kojih su sonde izrađene su po RoHS standardu.

POUZDAN I SIGURAN
MINI MESO aparat je testiran za evropsko tržište po poslednjim normativima za električnu sigurnost i zračenje. Sve sonde i kućište su izrađene od RoHS testiranih materijala. BYT vrši sve provere tehničkih parametara izlaznog napona i struje za svaku od sondi i garantuje bezbedno izvođenje tretmana.