MINI SPA JET

VODENI DŽET
INFUZIJA KISEONIKOM

Eksfolijacija i hidroporacija

Vodeni džetovi se smatraju za jednu od najnaprednijih estetskih tehnologija iz oblasti hidroabrazije, gde pod izuzetno visokim pritiskom, kroz specijalno dizajnirane sonde za primenu na ljudskoj koži, izbacuju hidrofilne tečnosti koje vrše eksfolijaciju i hidroporaciju do 3 mm u dermis.

Kategorija:

Opis

Prednosti

MINI SPA JET
je praktičan i rentabilan mini džet velike snage i visokog učinka.
Aplikovanjem sonde pod određenim uglom, tretman džetom obezbeđuje izvanredne rezultate kod čišćenja, pilinga, dubinskog čišćenja i mikromasaže ćelija, tj. podsticanja limfne drenaže i regeneracije fibroblasta.
Rezultati su poboljšanje tonusa kože, ujednačavanje tena i izvanredna hidriranost.

Jet sonda
Sonda modernog dizajna, sa tri mlaznice, veoma jednostavna za upotrebu, vrši eksfolijaciju izumrlih ćelija epidermisa, piling i hidroporaciju.

Benefiti tretiranja kože lica JET sondom su:
– poboljšanje tonusa i elastičnosti
– dubinsko temeljno čišćenje pora
– poboljšana cirkulacija
– regeneracija ćelija

KISEONIK SPREJ
Kiseonik sprejem se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne finalni sjaj i da se prethodno pilingovana koža dodatno nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama.

Dodatne informacije

Snaga Džeta

3Bar/ 50psi(pound/inch2)

Maximalna snaga

250VA max

Sonde

Jet sonda
Kiseonik sprej

Kapacitet boce za tečnost

500ml

Napon

AC 220-240V 50 /60Hz

Dimenzije mašine

44dužina*31širina*26visinacm

Dimenzije pakovanja

50*40*30CM

Bruto težina

19.8KG

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka, upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela, kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.