NANO GLOW 3D

Nano Glow 3D aparat je nova generacija mezoterapijskih sistema koji integracijom savršeno usklađenih i međusobno podržavajućih tehnologija: nanoneedlinga, rf i ems-a postiže zadivljujuće rezultate.

Moćnim, neinvazivnim nanoGlow 3D pilinguje se lice, smanjuju pore, uklanjaju vidljivi ožiljci, povećava dovod kiseonika i dotok krvi u tkivo, unose hranjivi sastojci koji stimulišu stvaranje kolagena i potpomaže unutrašnje lečenje kože.

 

Tehnologije

1 NANO MEZOTERAPIJA

Za trazliku od klasičnih dermapen iglica, Nano Glow koristi tzv. „nanočipove“. Izrađeni od sterilnog silikona oni pomeranjem gore-dole uklanjanju sasvim nežno prvi sloj epidermisa, istovremeno utapkavajući odgovarajući serum. Na taj način se ravnomerno obrađuje svaki milimetar kože.

2 BIPOLARNA RADIO FREKVENCIJA

Nano glava sonde sa ugrađenom bipolarnom RF zagreva kožu do prijatnih 38 – 40 stepeni celzijusa. Osim što se povećava permeabilnost ćelija i time lakši prodor kvalitetnih seruma, ova prijatna toplota izaziva i neokolagenizaciju u dermalnom sloju od 3 do 6mm.

3 EMS LICA

Elektro-Mišićna Stimulacija dopunjava ovaj savršeno osmišljen mezoterapijski sistem. Nano sonda emituje električne impulse frekvencije optimizovane za regiju oko očiju i mišiće lica. Rezultat je ćvršce mišićno tkivo, manje bora i jedriji izgled jer je podstaknuta i limfna drenaža ove regije.

Opis

Prednosti

NEINVAZIVNA MEZOTERAPIJA
Nano Glow 3D je neinvazivan, a izuzetno efektivan mezoterapijski aparat. Tretmani su sasvim bezbolni i izuzetno prijatni, a rezultati tretmana su iznenađujući i odmah vidljivi.

SAVRŠENO DOZIRANJE I LAKO UPRAVLJANJE
Izvođenje tretmana je jednostavno. Doziranje i brzina nano needlinga se setuje kompijuterski, a paketi od 6 seruma i 6 sterilnih čipova obezbeđuju sigurnu, sterilnu i prema svakom tipu kože prilagođenu primenu. Trajanje tretmana je oko 35 do 40 minuta, a izvode se u kurama od 4 tretmana, jednom nedeljno.

VERSATILNI TRETMANI ZA SVE TIPOVE KOŽE
Ovaj sistem ima višestruku primenu jer, osim dubinskog pilinga i čišćena, pokriva više tipova za anti-age tretmane kao i tretmane akni i ožiljaka. Poboljšava vitalnost kože dermalnom infuzijom snažnim hranljivim sastojcima: peptidima, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i biljnim matičnim ćelijama.