noneedle MESO 9in1

multifunkcionalni kozmetički stub

All skincare assistant

Inovativan multifunkcionalni kozmetički stub koji kombinuje 9 modernih metoda za klasične kozmetičke tretmane i tretmane podmlađivanja lica i očne regije. Svaka od 9 funkcija može se koristiti kao samostalna metoda, dok se kombinacijom dve ili više povećava delotvornost tretmana. Be You Technology d.o.o. uz kupovinu aparata vrši i besplatnu edukaciju za 4 klasična tipa tretmana: piling, ishrana, problematična koža i podmlađivanje.

Opis

9 funkcija

Dijamantska dermoabrazija
uklanja površinski sloj izumrlih ćelija kože kombinovanjem adekvatnog dijamantskog nastavka i vakuuma. Ovim putem, pored dubinskog čišćenja, podstiče se i stimulacija fibroblasta, pojačava mikrocirkulacija, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneracija kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože. Postižu se odlični rezultati za širok spektar različitih problema kože: nečista koža, proširene pore, ožiljci od akni, povećana pigmentacija i fleke, sitne bore i rejuvenacija.

Glass Acne Remover
je poseban dodatak za nežno uklanjanje akni kod problematične, nečiste kože upotrebom vakuuma, a izbegavanjem klasične bolne i po kožu agresivne komedoekspresije. Postoje 2 različita staklena nastavka prema tipu problematike koja se rešava.

Elektroporacija
Elektroporacija uz pomoć niskih struja visoke frekvencije se koristi za unošenje preparata u dublje slojeve kože, tzv. mezoterapija bez igala, istovremeno stimulišući mišiće lica čime se postiže zategnutost I bolji volumen kože.

Radiofrekvencija
uz pomoć bipolarnih radiotalasa stvara termički efekat u dubljim slojevima kože i na taj način doprinosi formiranju i regeneraciji kolagena i elastina, što rezultira vidljivim zatezanjem kože i konturisanjem lica već posle prvog tretmana.

Galvanska struja
ili poznatije jontoforeza, stimuliše mišiće i pospešuje unos hranjivih materija u dublje slojeve kože, ubrzava cirkulaciju i stimuliše detoksikaciju ćelija. Inovacija na ovoj sondi je što pored struje poseduje i vakuum pa imamo i dodatni benefit – povećanje tonusa kože i jedriji izgled.

Roll Limfna drenaža
Roll sonda omogućava vakuumsku masažu lica u kombinaciji sa limfnom drenažom. Vakuum usisava, odiže i masira kožu, i znatno poboljšava propusnost kapilara, čime povećava dovod hranjivih sastojaka, kiseonika i oligoelemenata. Posebno dizajnirane kuglice koje se rotiraju tokom tretmana uzajamnim dejstvom sa vakuumom doprinose da koža postane čvršća, a otečenost lica manja. Može se izvoditi samostalno ili kao dodatak svakom tretmanu.

Vakuum limfna drenaža očne regije
Vakuum sonda za okularnu regiju omogućava dreniranje podočnjaka, umanjuje nadutost uzrokovanu zadržavanjem tečnosti, a uz primenu adekvantih seruma umanjuju se i tamni kolutovi.

Cryo čekić
Cryo terapija je idealna za sam kraj tretmana. Stimuliše tkivo, ali i ublažava crvenilo posle invazivnije procedure (a u lekarskim ordinacijama i posle mezoterapije) i zatvaranja očišćenjih pora.

Kiseonik spray
Kiseonik sprejem se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne sjaj i da se koža nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama koje se putem vodenog džeta ubrizgavaju u dermis zajedno sa samim kiseonikom.

Dodatne informacije

Napon

110 – 220V / 50-60Hz

Snaga

Snaga

RF frekvencija

5-50J/cm3

Elektroporacija

Elektroporacija

Galvanska

Galvanska

Snaga pumpe

0.8Bara (800Pa) Vakuum

Kiseonik Spray

litara u minuti ≥4.8L/m

Buka

<< 40dB

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela, kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.