SLIM & SHAPE

SLIM&SHAPE – brza redukcija masnih naslaga

SLim& shape se bazira na tri esencijalne tehnologije za oblikovanje tela: ultrazvuku, radiofrekvenciji i vakuumskoj masaži sa radiofrekvencijom za podsticanje limfne drenaže. Slim and shape se bazira na tehnologiji neinvazivne liposukcije pomoću ultrazvučnih talasa kojima se razbijaju ćelije masti, poznatiju kao “kavitacija“.

Nakon uspešno sprovedene kavitacije potreban je podsticaj organizmu da se oslobodi ostatka masnih ćelija kroz limfni sistem. Mehanička vakuumska masaža, kao i zagrevanje bipolarnim RF-om, podstiču metabolizam i limfni sistem. Tehnologija multipolarne RF se koristi za zatezanje opuštene kože nakon gubitka težine.

Prepoznatljiv BYT dizajn jednostavnih linija, sa fokusom na praktičnost, olakšani rad i lako održavanje, čini da klasična kavitacija bude ukras u vašem institutu. Izbor od 4 modaliteta rada, u zavisnosti od stanja masnih naslaga, omogućava vam da ponudite kvalitetnu i efikasnu uslugu oblikovanja tela ne samo kod klasičnog celulita, već i kod osoba sa veoma osetljivom kožom sklonom proširenim venama i pucanju kapilara.

Kategorija:

Opis

Prednosti

ULTRAZVUČNA SONDA OD 40KHZ
Ultrazvučni talasi jačine od 40kHz razbijaju masne naslage dajući neverovatne rezultate već nakon prvog tretmana, čak od 1 do 2cm u obimu. Sam tretman je potpuno neinvazivan i bezbolan.

RADIOFREKVENCIJA ZA TELO 1MHZ
Tripolarna RF sonda za telo frekvencije od 1MHz i velike snage od 50J daje izvanredne rezultate. Dizajn izbačenih elektroda omogućava lako čišćenje i održavanje sonde. Tehnologija zatezanja kože nakon izgubljene kilaže tripolarnom radio-frekvencijskom sondom za telo frekvencije od 1MHz ali velike snage od 50J.

VAKUUMSKA SONDA SA BIPOLARNIM RF
Vakuum + Bipolarni RF od 1MHz je standardna kombinovana tehnologija za podsticanje limfne drenaže u okviru tretmana kavitacije. Na aparatu se podešavaju vakuumsko ispuštanje i usisavanje vazduha, intenzitet RF energije, kao i vreme trajanja tretmana.