Body & Face Contour us+rf

multifunkcionalni aparat za telo i lice

Multifunkcionalni aparat – ultrazvuk i radiofrekvencija

Ultrazvučna kavitacija masnih ćelija je metoda parcijalnog uklanjanja masnih naslaga i celulita ultrazvukom.To je neinvazivna i bezbolna terapija koja omogućava brzo, sigurno i eikasno preoblikovanje tela.

Nakon uspešno sprovedene kavitacije potreban je podsticaj organizmu da se osobodi ostataka masnih ćelija kroz limfni sistem. Mehanička vakuumska masaža, kao i zagrevanje RF-om podstiču metabolizam i limfni sistem. Tehnologija multipolarne RF se koristi za zatezanje opuštene kože nakon gubitka težine.

Kategorija:

Opis

Prednosti

Ovaj moćan aparat poseduje dve sonde za kavitaciju što poboljšava krajnji efekat tretmana topljenja masnih naslaga. Pored kavitacionih sondi kao radiofrekvencije i vakuuma za telo, aparat je unapređen i sondama za lice:
1. Ultrazvuk 2. Radiofrekvencija 3. Fototerapija

Ultrazvuk 40KHz
Ultrazvuk od 40KHz svojom snagom topi i smanjuje adipocite (masne naslage) u najdubljim delovima hipodermisa. Aparat ima 4 modaliteta rada. Osim standardnog kontinualnog modaliteta, obezbeđeni su i modaliteti za osobe sa problematičnom i osetljivom kožom (npr. kapilari i proširene vene na nogama).

Ultrazvuk 29KHz
Ultrazvuk od 29KHz je nadograđena varijanta tretmana kavitacije za postizanje punog efekta u topljenju masnih naslaga i u površinskim slojevima.

Vakuum + RF
Vakuum + Bipolarni RF od 1MHz je standardna kombinovana tehnologija za podsticanje limfne drenaže u okviru tretmana kavitacije. Na aparatu se podešavaju vakumsko ispuštanje i usisavanje vazduha, intenzitet RF energije, kao i vreme trajanja tretmana.

Tripolarna radiofrekvencija
Tripolarni RF namenjen je tretmanima zatezanja kože nakon tretmana kavitacije. Termogeni efekat radio-talasa podstiče detoksikaciju ćelija i neokolagenizaciju u dermisu.

Ultrazvuk za lice
Koristi se za dublje prodiranje preparata, jer svojim mikrovibracijama i toplotom aktivira privremeno otvaranje mikrokanala, te se svi aktivni sastojci koje nanosimo na kožu u potpunosti upijaju.

Radiofrekvencija za lice
Sonda poseduje bipolarnu radiofrekvenciju koja generišući toplotnu energiju i do 42 C, na dubinama od 2 do 4mm podstiče spiralizaciju kolagenih vlakana, te se pospešuje prirodan proces podmlađivanja i zatezanja kože.

Fototerapija
Fotodinamično svetlo se već odavno uspešno primenjuje u medicini za tretiranje širokog spektra problematike na koži. Foto sonda ima mogućnost setovanja 4 različitih svetala. Različite talasne dužine svetlosti prodiru u određene dubine dermisa izazivajući fotohemijske reakcije u ćelijama.

Dodatne informacije

Sonda (1) za kavitaciju

Snaga: 50W/cm2
Frekvencija: 40 kHz

Sonda (2) za kavitaciju

Frekvencija: 29 kHz

Vakuum +RF sonda

Snaga vakuuma: 0.1MPa
Frekvencija: 1MHz

Tripolarna RF sonda

Snaga: 0-50J
Frekvencija: 1MHz

Ultrazvuk za lice

1-3MHz

RF za lice

1-10MHz

Udruženim dejstvom sondi za ultrazvučnu kavitaciju (40KHz i 20KHz), uklanja se vidljiv celulit a obim se smanjuje od 0,5 do 1,5 cm po tretmanu, odnosno od 3 do 6 cm u seriji.