Školovanje

Sertifikovano školovanje za korišćenje kozmetičkih aparata nemačke firme Be You Technology Germany


Planirate da otvorite kozmetički salon?

Završili ste srednju ili visoku školu za kozmetičara ili ste novi u ovom biznisu, a u nedoumici ste koji je pravi aparat za vas, i kako da ga koristite?

 

Na pravom ste mestu!

 

Mi smo tu da vam pomognemo pri donošenju odluke koji je aparat najbolji za vas, pružimo stručnu edukaciju i naučimo vas kako da dođete do najboljih rezultata, i da uz pravilno održavanje postignete maksimalno iskorišćenje i vek trajanja istog. Iskoristite naše višedecenijsko iskustvo iz aparativne kozmetike, steknite kvalitetno znanje i primenite ga u vašem kozmetičkom institutu. Naša sveobuhvatna usluga: obuka, potrebni sertifikati za rad sa aparatom i dokumentacija o usaglašenosti sa zakonskim normama i postprodajna podrška je uz kupovinu naših uređaja besplatna za vas.

Ukoliko već posedujete mašinu kupljenu kod drugih proizvođača ili distributera kod nas možete dobiti sertifikovano školovanje za rukovanje tim aparatom (POGLEDAJTE CENOVNIK OBUKA)

 

Kratak pregled činjenica:

  • Vas i vaše zaposlene treniramo interaktivno i intenzivno kako u teorijskom znanju, tako i u praktičnoj primeni uređaja.
  • Obuka je specijalizovana prema tipu aparata
  • Naučite rad sa samim aparatom kao i kako ćete ga primeniti u skladu sa problematikom koju tretirate
  • Nakon treninga dobićete svu potrebnu dokumentaciju o izabranoj mašini
  • Svaki polaznik dobija sertifikat
  • Mi smo uvek tu na raspolaganju čak i nakon treninga za sva dodatna pitanja i eventualne nedoumice

MENU