O nama

Be You Technology d.o.o. (BYT) je vodeći proizvođač i prepoznatljiv brend diodnih lasera i drugih kozmetičkih aparata u regionu. Široka paleta kvalitetnih kozmetičkih uređaja, od klasičnih do najmodernijih tehnologija, rezultat je visokih standarda koje BYT d.o.o. postavlja sebi kao odgovoran partner ne samo na našem, već i na evropskom tržištu.

Osim ISO 9001:2015 sertifikovane proizvodnje, BYT za svaki od svojih proizvoda ima ISO 9001:2015 proces kontrole kvaliteta i sertifikovane CE testove u evropski priznatim laboratorijama. Naši proizvodi se plasiraju na nemačko tržište pa je ispunjenje svih tehničkih normativa i standarda apsolutni prioritet naše kompanije. Nezavisno od toga što proizvodimo za Evropu, BYT proizvodi i dizajnira kozmetičke aparate prilagođene potrebama klijenata sa softverom na srpskom jeziku jednostavnim za upotrebu, što nas izdvaja od ostalih.

Više od 15 godina iskustva i saradnje sa proizvođačima širom sveta, uz direktnu primenu i testiranje u lancima sopstvenih kozmetičkih instituta, obezbedilo je BYT neiscrpnu bazu podataka i praktičnog iskustva iz primene aparativne kozmetike. Znanje koje smo stekli nudimo Vama, kao profesionalnom kozmetičkom institutu, predlažući Vam optimalna rešenja za usluge koje želite da ponudite.

Naše korporativne vrednosti, iza kojih stoji svaki od članova našeg tima, su profesionalni pristup, garancija kvaliteta usluge i sigurnost u radu svakog našeg uređaja. Mi smo akreditovani edukatori u Ministarstvu prosvete za kurseve iz aparativne kozmetike, te našim kupcima garantujemo kompletnu, pouzdanu i bezbednu kupovinu.

Kao pouzdan partner koji veruje u dugoročnu saradnju, spremni smo da Vas podržimo u ozbiljnom i profesionalnom poslovanju.

 

ZAŠTO IZABRATI NAS?

 

PROFESIONALNA DOKUMENTACIJA I DOKAZI O SIGURNOSTI UREĐAJA

  • Kompletna dokumentacija za rad u Srbiji (pored stručnog mišljenja ALIMS-a da uređaj nije medicinsko sredstvo, po potrebi nudimo i sve dokaze o proizvodnji ili    uvozu uređaja i potvrdu o izvršenju svih sigurnosnih merenja)
  • Kompletna dokumentacija za rad u EU
  • Edukacija i sertifikati za rad kao proizvođač (uključeno u cenu)
  • Garancija od 2 godine, uz mogućnost produženja do 5 godina uz regularne tehničke preglede
  • Sigurnosna električna merenja prilikom puštanja u rad (po potrebi *vidi cenovnik)

 

GARANCIJA KVALITETA I STABILNIH PERFORMANSI

BYT u svakom momentu prati najnovije trendove u kozmetologiji, bira isključivo pouzdane i sertifikovane kompanije i partnere u proizvodnji, ispituje kvalitet samog proizvoda, optimizuje njihove komponente i dizajnira ih prema potrebama svojih klijenata imajući u vidu ne samo njihovu efektivnost, već i sigurnost rada.

Zato odgovorno tvrdimo da našim kupcima, pre svega, obezbeđujemo aparate proverenog kvaliteta i performansi (CE sertifikati na ime naše firme urađeni u sertifikovanim laboratorijama).

Nudimo mogućnost sklapanja ugovora o održavanju koji produžuje garanciju i omogućava Vam da bez brige radite u kontinuitetu sa BYT mašinama.

Mi garantujemo konstantne tehničke performanse prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi.

 

PROFESIONALNA EDUKACIJA I KURSEVI – NA PRAVOM STE MESTU!

Edukativni Centar BYT, kao prva škola aparatvine kozmetike u Srbiji, zaintresovanim polaznicima nudi tri osnovna kursa iz aparativne kozmetike koji su sertifikovani u Ministarstvu prosvete, a po sadržaju i broju časova identični kursevima u EU i, samim tim, prilagođeni polaznicima koji žele da rade u inostranstvu. Kao proizvođač aparata BYT nudi specijalizovane kurseve po specifičnom kozmetičkom aparatu za koje izdaje potvrde.

Ukoliko se odlučite za obuku kod nas, budite sigurni da ćete izaći potpuno spremni za rad sa svojim novim aparatom, jer Vas na kursu očekuje stručna edukacija tokom koje ćete naučiti kako da dođete do najboljih rezultata i na taj način steknete poverenje klijenata, a sve uz praktičnu obuku od strane naših visokokvalifikovanih kozmetičarki.

Naša sveobuhvatna usluga: obuka, potrebni sertifikati za rad sa aparatom i dokumentacija o usaglašenosti sa zakonskim normama i postprodajna podrška je uz kupovinu naših uređaja besplatna za vas.

Katarina Obradović

Naša mreža proizvođača u Kini, koji su sertificirani po ISO standardima i rade ekskluzivno za nas, kao i visoki standardi proizvoda koje moramo da ostvarimo da bi bili konkurentni na EU tržištu su stub i izazov našeg poslovanja. Više od 300 zadovoljnih klijenata u regionu, čije zahteve i mišljenja izuzetno poštujemo radi daljeg razvoja, su ujedno i garancija Vama, kao kozmetičkom institutu, da ste izabrali pouzdanog partnera za Vaše usluge aparaturne kozmetike.
Vlasnicadipl ing.el., magistar tehničkih nauka

Sertifikati

Naše obećanje
Moderne tehnologije, kvalitetni kozmetički aparati, garancija rezultata i kvaliteta, edukacija i servis svim profesionalnim kozmetičkim institutima u regionu.

BYT Solutions

Be You Technology Germany je proizvodjač uređaja ProLift FRF, Hydro Care H2O i Oxy Pro H2O. ProLift je u samom vrhu najtraženijih aparata za podmlađivanje na Nemačkom i Austrijskom tržištu, a Hydro Care H2O koji je uspešno lansiran u Dizeldorfu, Marta 2018 se prodaje više od 100 komada godišnje. U oktobru na sajmu u Minhenu će biti prikazan novi poboljšani stajaći model Frakcionalne FRF za lice i telo ProLIft FRF 2.

MENU