AQUA BYT

Ovaj mini aparat je dobrodošao u svaku kozmetičku kabinu kao hidrobuster i neinvazivni piling aparat za sve tipove kože. Specijalne sonde ovog aparata omogućuju sve vrste pilinga od veoma blagog sa silikonksim vortex nastavcima, preko standardne hidroabrazije sa plastičnim vortex nastavcima do dijamantske hidroabrazije. Čak i klasična dijamantska abrazija je sa ovim aparatom prijatna metoda jer ove specijalne sonde omogućuju stalan protok vode i hidrataciju kože tokm tretmana.

Kvalitet izrade ovog aparata je daleko iznad standardne, sama pumpa od 3bara omogućava izuzetno efektivne pilinge a kvalitetna elektronska zaštita dugotrajnu upotrebu.

Kao i kod klasičnih hidroabrazija moguće je tretman raditi u 4 koraka i predlažemo kupovinu dodatnih bočica u kojima moćete sipati potrebne tečnosti a, b, c i d za sve faze rada.

Be You Technology tim će vam održati detaljnu edukaciju za postizanje izvanrednih rezultata i sticanje sigurnosti u radu i održavanju aparata.

Uz Aparat HYDROBYT u standardnom pakovanju su dijamantska hidroabrazija, plastična hidroabrazija i 8 plastičnih i 8 metalnih hidro dermabrazivnih nastavaka ,a uz doplatu od 60Eu mogu se dobiti i specijalne silikonske sonde za osetljivu i kuperoznu kožu.

Šifra proizvoda: BYT-HA930 Kategorija:

Opis

Tehnologija

Hidroabrazija je procedura koja koristi hidro-tehnologiju za piling, detoksikaciju i hidrataciju kože. Aparat radi na principu vode i vakuma. Voda pod pritiskom prodire u pore, abrazivni nastavci uklanjanju površinske slojeve, vakum obavlja dubinsko čišćenje. Tretman je bezbolan i nije agresivan za kožu. Ovim tretmanom se može tretirati koža lica, vrata i dekoltea.

Hidroabrazija je pogodna za sve tipove kože.