ATON I

Diodni laser za trajnu epilaciju od 808nm izuzetne izlazne snage od 1200W. Nominalna snaga lasera je 2500W. Sonda optimizuje hlađenje kože tokom tretmana. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, u kombinaciji sa „in-motion“ tehnologijom, garantuju bezbolne i izuzetno efektivne tretmane. Softver na srpskom jeziku obezbeđuje lako i sigurno rukovanje aparatom. Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Be You Technology d.o.o. kao odgovoran partner za plasiranje ovog proizvoda na evropsko i srpsko tržište, ima ISO 9001 sertifikovan proces kontrole kvaliteta ovog proizvoda. Osim dokumentacije za rad u Srbiji (uverenje ALIMS), BYT obezbeđuje kupcima CE deklaraciju i CE sertifikate rađene u evropski priznatim laboratorijama, kao i kompletnu dokumentaciju potrebnu za rad u Evropi. Edukacija i sertifikati po novom Zakonu su uključeni u cenu lasera.

Kategorija:

Opis

Prednosti

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer su im rezultati po poslednjim istraživanjima kliničkih studija čak i bolji od Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

IZUZETNO EFIKASNI TRETMANI
ATON I je specifičan po vrlo brzom uspehu u trajnom uklanjanju dlaka. Rezultati sa ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući i posle 3 ili 4 tretmana, a sa 6 tretmana se obično smatra da je epilacija uspešno završena. Njegova snaga sonde od 1200W koncentrisana na 808nm uklanja do 80% standardnih dlaka po generaciji, u poređenju sa HAIR AWAY PRO koji uklanja 50% standardnih, 50% svetlih i 50% tamnih po generaciji.

BRZO IZVOĐENJE TRETMANA
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja ATON I aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM
Novi dizajn sondi, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Dodatne informacije

Tip lasera

Diodni laser 808nm

Talasna dužina

808 nm

Nominalna snaga

2500W

Snaga laserske diode

1200W

Broj impulsa diode *vek trajanja

5 mililona

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Širina pulsa

8-685ms podesivo

Veličina sonde

12 x 12mm2

Temperatura hladjenja sonde

0~3°C

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Display

13” color touch LCD display

Dimenzija mašine

130*63*54cm

Težina

70kg

Napon

220V