ATON III

DIODNI LASER SA TRI TALASNE DUŽINE

ATON modeli su  ponos Be You Technology d.o.o. ne samo zbog poboljšanih performansi, već i zbog kvaliteta materijala i izrade kućišta i komponenti, a posebno izrade same sonde i ISO sertifikovane proizvodnje DIODE LASERA koja obezbeđuje konstantne performanse na 5 miliona impulsa.

BYT nudi dva modela kozmetičkih diodnih lasera marke ATON prema potrebama svojih klijenata:

  1. ATON III – Model sa tri talasne dužine (755nm, 808nm i 1064nm) je pogodan za svetlije i tamnije tipove dlaka. Snaga lasera je 2000W. Izlazna snaga sonde od 10 diodnih barova po 60W je ukupno 600W.
    2. ATON magnum– Model od 4 talasne dužine i velike izlazne snage same dieode od 1600W koji izuzetno brzo rešava standardne dlake i garantuje 80% smanjenje već nakon 4-6 tretmana na standardnim regijama. Za više informacija pogledajte sam model.

Be You Technology d.o.o. kao odgovoran partner za plasiranje ovog proizvoda na evropsko i srpsko tržište, ima ISO 9001 sertifikovan proces kontrole kvaliteta ovog proizvoda. Osim besplatne obuke  i dokumentacije za rad u Srbiji (uverenje ALIMS), BYT obezbeđuje kupcima CE deklaraciju i CE sertifikate rađene u evropski priznatim laboratorijama, kao i kompletnu dokumentaciju potrebnu za rad u Evropi. Edukacija i sertifikati po novom Zakonu zu kupovinu lasera imaju rabat od 50%.

Šifra proizvoda: BYT-ATONIII Kategorija:

Opis

Prednosti

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su, po svetskim istraživanjima u zadnjoj dekadi, priznati kao najoptimalniji laseri za trajnu epilaciju, jer su im rezultati po poslednjim istraživanjima kliničkih studija čak i bolji od Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji.

DUGOTRAJNOST SONDE
Izuzetno kvalitetna izrada laserske diode, sertifikovana od nemačkog TÜV sertifikacionog tela, obezbeđuje dugotrajan rad sa konstantnim performansama. Sonda garantuje kvalitet tretmana do 5 miliona impulsa.

EFIKASANI I BRZI TRETMAN
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja ATON aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLAN – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM
Novi dizajn sondi, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.


NOVO! NOVO! NOVO! ZA SVE NARUDŽBINE DO DECEMBRA 2021. GODINE 20% POPUSTA!

Dodatne informacije

Tip lasera

Diodni laser sa tri talasne dužine

Talasna dužina

755, 808 do 1064nm

Nominalna snaga

2000W

Snaga laserske diode

600W

Broj impulsa diode *vek trajanja

5 mililona

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Širina pulsa

8-685ms podesivo

Veličina sonde

12 x 12mm2

Temperatura hladjenja sonde

0~6°C

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Display

13” color touch LCD display

Dimenzija mašine

130*63*54cm

Težina

50kg

Napon

220V

YouTube video