ATON MAGNUM

High Energy Hair Removal System

ATON Magnum je prvi laser iz serije visokoenergetskih diodnih lasera sa 4 talasne dužine. Laserska dioda od 1600 W pored standardnih talasnih dužina koje apsorbuju melanin od 808 nm i 755 nm, i već kod ATON III modela uvedene talasne dužine od 1064nm koja je pogodna za tamnije tipove kože poseduje i novougrađenu talasnu dužinu od 940 nm koja omogućava dodatnu termalnu obradu papule folikule dlake. ATON Magnum za razliku od ATON III modela može lakše da ukloni dlačice sa dubokim korenom.

Šifra proizvoda: BYT-ATONMAG Kategorija:

Opis

Prednosti

 

IZVANREDNI REZULTATI
Diodni laseri su po svetskim istraživanjima priznati kao najefikasniji laseri za trajnu epilaciju, jer je talasna dužina od 808nm pogađa standardnu dlaku još preciznije od 755nm talasne dućine Aleksandrit lasera, a tretmani su mnogo bezbolniji i prijatniji. Aton Magnum je laser velike snage od 1600W I samim tim se može porediti sa najjačim laserima svih poznatih Američkih I Evropskih proizvođača.

IZUZETNO EFIKASNI TRETMANI
ATON Magnum je specifičan po vrlo brzom uspehu u trajnom uklanjanju dlaka. Rezultati sa ovim laserom mogu da budu sasvim zadovoljavajući i posle 3 ili 4 tretmana, a sa 6 tretmana se obično smatra da je epilacija uspešno završena. Njegova snaga sonde od 1600W je raspoređena na 4 talasne dužine od 755+808+940+1064nm i uklanja do 70% standardnih dlaka po generaciji, ali s obzirom da 940nm ciljano uništava kapilare koji hrane samu folikulu efekti su izuzetni i za veoma svetle dlake.

BRZO IZVOĐENJE TRETMANA
Diodni laseri sa „in-motion“ tehnologijom primenjuju veoma nisku energiju uz veliki broj okidanja impulsa. Frekvencija okidanja ATON magnum aparata je do 10ms, što obezbeđuje podizanje temperature folikula dlake do ca. 60 – 70°C, koliko je potrebno za njeno potpuno uništenje, dok istovremeno „in-motion“ tehnologija obezbeđuje kratko trajanje izvođenja samih tretmana.

BEZBOLNI TRETMANI – SONDE SA POJAČANIM HLAĐENJEM
Novi dizajn sondi, osim što obezbeđuje prelaženje preko regije sa lakoćom i bez zamora, ima i specijalno pojačano hlađenje. Metalni deo za hlađenje se odlikuje povećanom površinom i anatomski prilagođenim oblikom, što omogućava da tokom prelaženja veća kontaktna površina dolazi u dodir sa kožom. Povećana površina kontaktnog dela za hlađenje i sistem hlađenja koji spušta temperaturu na -4 do -10°C, dodatno utiču na prijatnost tretmana i uklanjaju gotovo svaki osećaj bola.

POUZDAN I KONSTANTAN U RADU
Politika BYT je da garantuje konstantnu snagu svojih ure+aja prema nominalnim vrednostima i u okviru naših tehničkih pregleda vrše se merenja i kalibracija laserskih sondi prema njihovoj nominalnoj snazi. BYT svojim kupcima obezbeđuje servis, garanciju od 2 godine i mogućnost produžene garancije do 5 godina uz regularne tehničke preglede. BYT obezbeđuje, po potrebi, i sigurnosna električna merenja, što je potrebna dokumentacija prilikom puštanja u rad lasera u medicinskim institutima.

PODMLAĐIVANJE
Mogućnost podešavanja frekvencije okidanja impulsa do 10 puta u sekundi je tehnologija koja je optimalna za zatezanje kože i rejuvenaciju lica i tela.

Dodatne informacije

Tip lasera

Diodni laser

Talasna dužina

755-808-940-1064 nm

Nominalna snaga

2500W

Snaga laserske diode

1600W

Broj impulsa diode *vek trajanja

5 mililona

Energija

1-120 J/cm2 podesivo

Frekvencija

0.5-10 Hz

Širina pulsa

8-685ms podesivo

Veličina sonde

12 x 20mm2

Temperatura hladjenja sonde

-4~-10°C

Hlađenje

voda , vazduh , poluprovodnik

Display

15” high definition color touch LCD display

Dimenzija mašine

130*63*54cm

Težina

70kg

Napon

220V