BYT JET pro PORTABL

BYT JET PRO je sistem koji kombinuje 4 tehnologije: jet pilinga, jet ishrane kože, infuzije kiseonikom i svetlosne terapije PDT svetlom. Osim izuzetno jakog Jeta (7Bara) sa mogućnošću izbora mlaznica od 1 do 4, ovaj aparat ima i specijalne patentirane ručice za infuziju seruma kao mešavine mlaza tečnosti i vazduha (vazduh je 89% kiseonik) pod jakim pritiskom. Ove ručice omogućavaju preciznu kontrolu malza, količine tečnosti koja se ozbacuje i mogućnost lakod uključivanja i ponovnog isključivanja džeta.  Osim toga BYT JET PRO modeli svi poseduju i CELLPULSER ručicu za podsticaj limfne drenaže lica a posebno očne regije, koja pod pritiskom ubrizgava kiseonik u ritmu koji je napriblićniji bioritmu klijenta. Na taj način se vrši sihrana ćelija kiseonikom, potiskuju aktivne substance predhodno nanešene na kožu u dublje slojevae i vrši detoksikacija ćelija kože. Specijalni BYT serumi izrađeni u lapbratoriji Dr. Pecarski prilagođeni su svim potrebama problematičnih i zahtevnih kože: anti-aging serumi na bazi hijaluronske kiseline, matičnih ćelija s paptidima, vitaminski  serumi ishranu kože, serumi za izbeljivanje pigmentacija, iserumi za tretiranje za tretiranje aknozne kože.

Ovaj BYT TM sistem je nastao kao sumiranje dugogodišnjeg iskustva Be You Technology d.o.o u radu sa mezoterpijskim hidrauličkim mašinama. Sistem je testiran je sa iontocomedovim skin testing sistemom u uzorku od 30 žena u starosnom dobu od 30 do 65 god. A rezultati su prevazićli sva očekivanja. Dubinska hidratacija kože nakon tretmana dolazi do 85% i u roku od 5 dana pada na 75% što znači da su rezultati ne samo odmah vidljivi već i trajni. Za više informacija na linku.

Šifra proizvoda: BYT/OPJ600 Kategorije: ,

Opis

BYT JET PRO PDT

BYT JET pro je portabl varijanta BYT pro džeta i doalzi u tri verzije po izboru kupca, samo kao džet sa conom od 3000EU, sa CELLPULSEROM  dodatnih 400EU i sa PDT svetlom koje je dodatnih 700EU.

Dodatne informacije

Snaga Pumpe

≥6Bar

Kiseonik

Pročišćen kiseonik iz vazduha sa filterom za zadržavnje CO2

Maksimalna snaga

250VA max

Sonde

Sonda za infuziju kiseonikom
Hiperbarična komora za lice sa PDT svetlom

Kapacitet rezervoara za otpadnu vodu

800ml

Kapacitet boce za tečnost

500ml (svaka)

Napon

AC 220-240V /50Hz 50 /60Hz

Dimenzije mašine

40*70*130cm

Dimenzije pakovanja

60*51*140cm

Bruto težina

36kg