DERMO BYTON

Multifunkcionalne mikrodermoabrazije

Dijamantske dermoabrazije

Mikrodermoabrazija (MDA) se u poslednjoj dekadi etablirala kao najefikasnija metoda neinvazivnog pilinga i kao neizbežan aparat u svakoj modernoj kozmetičkoj kabini. Princip svih dermoabrazija je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Dijamantske sonde BYT aparata na kojima se nalaze mikro-čestice brušenog kristala veoma nežno i lako uklanjanju površinski sloj epidermisa, što doprinosi otvaranju pora, čišćenju lica, poboljšanju cirkulacije, ali i stimulše stvaranje novog kolagena. Već nakon prvog tretmana koža dobija sjaj, mladalački izgled i blistav ten. Osim toga, 9 različitih nastavaka za sonde (razni oblici i granulacije) omogućavaju da se svaki deo lica ili tela može savršeno temeljno obraditi.

Šifra proizvoda: BYT-DA1 Kategorije: ,

Opis

Multifunkcionalni aparati

DERMO BYTON
Dijamantska dermoabrazija je jedna od najboljih osnovnih piling metoda. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumske stimulacije, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože.

Dodatne informacije

Napon

220V-240V

Pritisak vakuuma

≥80KPa

Snaga

60W – 100W

Ultrazvuk

1.1 MHz

Elektroporacija

2,5-5Khz 36V 10-30mA

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.