DERMO BYTON

Multifunkcionalne mikrodermoabrazije

Dijamantske dermoabrazije

Mikrodermoabrazija (MDA) se u poslednjoj dekadi etablirala kao najefikasnija metoda neinvazivnog pilinga i kao neizbežan aparat u svakoj modernoj kozmetičkoj kabini. Princip svih dermoabrazija je da se mehaničkim putem skida površinski sloj izumrlih ćelija kože pomoću adekvatne sonde i vakuuma. Dijamantske sonde BYT aparata na kojima se nalaze mikro-čestice brušenog kristala veoma nežno i lako uklanjanju površinski sloj epidermisa, što doprinosi otvaranju pora, čišćenju lica, poboljšanju cirkulacije, ali i stimulše stvaranje novog kolagena. Već nakon prvog tretmana koža dobija sjaj, mladalački izgled i blistav ten. Osim toga, 9 različitih nastavaka za sonde (razni oblici i granulacije) omogućavaju da se svaki deo lica ili tela može savršeno temeljno obraditi.

Opis

Multifunkcionalni aparati

DERMO BYTON
Dijamantska dermoabrazija je jedna od najboljih osnovnih piling metoda. Kombinacija redovnog uklanjanja mrtvih ćelija kože dijamantskim glavama i vakuumske stimulacije, pojačava mikrocirkulaciju, ubrzava obnavljanje ćelija, stimuliše regeneraciju kolagena i elastina, što dovodi do zdravije i lepše teksture kože.

Dodatne informacije

Napon

220V-240V

Pritisak vakuuma

≥80KPa

Snaga

60W – 100W

Ultrazvuk

1.1 MHz

Elektroporacija

2,5-5Khz 36V 10-30mA

U zavisnosti od tipa i problematike kože, aparat nudi mogućnost grubljeg i nežnijeg pilinga upotrebom različito koncipiranih nastavaka. Od grubljih mikrokristala do silikonskih mekih nastavaka upotrebom različitih rastvora, seruma, koktela kao i fototerapije odgovarajućom bojom, omogućen je detoks, piling i duboka hidratacija kako masnije, problematične, tako i veoma osetljive kože.

Ovaj tretman se može raditi kao samostalna procedura ili kao klasičan anti-aging tretman lica. Efekat je vidljiv odmah, ali se često preporučuje serija od 3 do 4 tretmana u razmaku od 10 dana. Svaki od navedenih koraka može se raditi kao posebna procedura u okviru vaših, već postojećih, tretmana u salonu. Preporuka naše kuće je ponuditi klijentu nešto NOVO, tj. kombinovani tretman - u 3 koraka do savršenog tena.