EM MAX

High Energy EMS & RF

EM MAX koristi tehnologiju pulsirajućeg magnetnog polja kojim se stvaraju intenzivne

mišićne kontrakcije čime promoviše razgradnju masnih ćelija i igradnju novih mišićnih vlakana. Magnetno polje dovodi do razlaganja, masnih ćelija koje se zatim kroz limfu i krvotok izbacuju iz tela klijenta.

S obzirom da se tokom ovih dugotrajnih kontrakcija povećava i protok krvi mišićne ćelije se snabdevaju intenzivnije hranljivim materijama i kiseonikom. Ovo pomaže mišićnim vlaknima da se brzo izgrađuju a Istovremeno, pojačan protok krvi dovodi do uništavanja celulita i zategnutije i čvršće kože.

EM MAX indukuje vidljive promene na telu klijenta već nakon 2 do 3 tretmana, koji traju manje od 30 minuta.

Iz BYT EM serije, EM MAX je najjači aparat sa dva paralelna generatora magnetnog polja tako da je moguće istovremeno koristi sve 4 sonde i na taj način ostvariti vrhunske rezultate. ćelijama, što dovodi do razlaganja njihovog sadržaja. Oslobođena mast se metaboliše i uklanja iz tela klijenta. Na slici dole su je prikazano dvostruko dejstvo ovog aparata koji razgrađuje masti i ubrzava stvaranje novih mišićnih vlakana, čime se obliku- je i formira telo, podiže gluteus, i rešavaju problemi opuštene kože ruku, stomaka i nogu.

Šifra proizvoda: BYT-EMM Kategorija:

Dodatne informacije

Šifra

BYT-EMM

Tehnologija

Magnetno polje i RF

Max. Snaga

6000 VA

Displej 15,6 "

touchscreen

Magnetno polje

0,4-1,9 Tesla

Frekvencija

1-150 Hz

RF modalitet

kontinualni

Sonde za telo

2

Sonde za ruke

2

Radna temp.

5-40 C

Napajanje

230VAC, 50Hz/60Hz

Dimenzije

120x47x60 cm3

Težina

100 kg

Garancija

2 god.