HI FU Max 9D

Piramidalna obrada dermisa – HI FU za lice i telo

HI FU Max 9D je model četvrte generacije sa specijalnom “mikrotransduktor”- tehnologijom koja obezbeđuje multidimenzionalnu obradu kože i dugotrajne rezultate. Za svaku sondu operater može da bira jedan od dva režima rada:
klasičan tačkasti ili novi mikropulsni linijski režim.
.Inovativna tehnologija piramidalna obrade tkiva podrazumeva ne samo tretiranje u različitim dubinama dermisa i subkutanog tkiva, već i varijabilne frekvencije zračenja i veličine i oblika mikroperforacija . Osim cirkularne sonde, novitet u odnosno na prethodne generacije je i da svaki kertridž radi na posebnoj frekvenciji koja je prilagođena debljini tretiranog tkiva.

Jačina od 650W obezbeđuje da se pored klasičnih tretmana lica i dekoltea, mogu lako i efikasno izvoditi i tretmani tela tj. zatezanja i podmlađivanja opuštene kože grudi, stomaka, nadlaktica, kože iznad kolena i unutrašnje strane butina.

Za tretmane lica su namenjana 4 ketridža od 1, 5, 2, 3 i 4.5 mm koji deluju na dermis i subkutano tkivo (hipoderm). Uz sondu za telo idu ketridži od 6, 9 i 13 mm sa frekvencijom od 2 Hz koji deluju na duboke slojeve derma i hipoderma indukujući redukciju masti, podmlađivanje i zatezanje kože. Nova cirkularna sonda je posebno prilagođena tretiranju regije lica i poseduje tri nastavka za različite dubine 1,5, 3,5 na frekvenciji od 5.5MHz i 4mm koji je na frekvenciji od 4MHz.

Šifra proizvoda: BYT-HI FU A Kategorije: ,

Dodatne informacije

Šifra artikla

BYT-HI FU A

Nominalna snaga

500 W

Radna snaga

50w

RF tehnologija

puls i kontinuirani puls

Sonda

Lice – 1,5mm, 2mm, 3,5mm, 4mm

Nastavci

Telo – 6mm, 9mm, 13mm Cirkularna – 1,5mm, 2mm, 4,5mm

Dubina igle

0,4 – 4mm

Displej

10.4 In LCD Color Touch Screen

Napajanje

220-240VAC, 50Hz/60Hz

Neto/bruto težina

5 Kg

Dimenzije

30*36*40cm3

Garancija

2 godine

YouTube video