HYDRO CARE Portabl

HIDROABRAZIJA | DIJAMANTSKA ABRAZIJA
SILIKONSKA HIDROABRAZIJA | KISEONIK SPRAY | KISEONIK INFUZIJA

Hidroabrazija u četiri faze i infuzija kiseonikom –
eksfolijacija • piling • detoks • ishrana

Tehnologija ove moderne hidroabrazione mašine se bazira na savršeno osmišljenom izvođenju 4 osnovne faze svake klasične kozmetičke procedure: čišćenje, piling, dubinsko čišćenje i završna nega. Ove faze se izvode u kontinuitetu uz propratna 4 akvafilna preparata i propratne specijalno izrađenje nastavke za hidro sonde. Efekat je izvanredan, rezultati vidljivi odmah, a uređaj kvalitetne izrade i lako prijemčivog softvera je specijalizovan za zahtevno tržište Zapadne Evrope. Garancija za efektivnost ovog luksuznog, profesionalnog tretmana su naravno i adekvatni preparati.

Šifra proizvoda: BYT-HA950 Kategorije: ,

Opis

Prednosti

Hidroabrazija 4 osnovnE kozmetičkE faze u kontinuitetu do savrŠenog sjaja
Za svaku fazu koristi se specifičan vodeni rastvor, čiji osnovni sastojak doprinosi samoj nameni te faze, i specifičan nastavak čiji je oblik prilagođen funkciji te faze. Na ekranu se može precizno podesiti pritisak vakuuma i trajanja svake faze pojedinačno. Nastavci za hidroabraziju se biraju prema fazi i prema oblasti na kojoj se izvodi tretman.

DIJAMANTSKA HIDROABRAZIJA
Za razliku od običnih sistema za dijamantsku dermoabraziju, na hidro care uređaju ugrađen je protočni sistem u samu sondu, tako da tokom rada tečnost omekšava i hidrira kožu pa je tretman znatno prijatniji i neagresivan kao suva dermoabrazija.

SILIKONSKA HIDROABRAZIJA
Za visoko profesionalne estetičare postoji i dodatna silikonska hidrosonda uz doplatu sa specifičnim nastavcima za osetljivu kožu.

KISEONIK SPREJ
Kiseonik sprejem se tretira lice, vrat i dekolte. Ciljevi su da se postigne finalni sjaj i da se prethodno pilingovana koža dodatno nahrani ozonom i kvalitetnim aktivnim supstancama.

KISEONIK infuzija

Kiseonik infuzija pod visokim pritiskom u taktu koji sami biramo ubrizgava kiseonik u ćelije kože podstičući njihovu detoksikaciju i metabolizam. Izvrsna je za limfnu drenažu lica ali i za uklanjanje podočnjaka i nadutih očiju.

Dodatne informacije

Snaga pumpe

≥100Kpa

Pritisak spreja

1Bar

Maximalna snaga

150VA max

Ekran

10.4” touchscreen

Sonde

Hydrosonda sa 8 Hydro nastavaka
Dijamantska hydrosonda sa 9 dijamantskih nastavaka
Silikonska hydrosonda sa 8 silikonskih nastavaka
Kiseonik sprej

Kapacitet rezervoara za otpadnu vodu

400ml

Kapacitet boce za tečnost

120ml (svaka)

Napajanje

AC 220-240V /50Hz 50 /60Hz

Dimenzije mašine

30*51*40cm

Dimenzije pakovanja

60*60*50cm

Bruto težina

7kg

BYT d.o.o. uz kupovinu aparata nudi temeljnu edukaciju i vodi vas kroz sve standardne, ali i specifične potencijalne problematike kože koje možete uspešno rešavati našim smart beauty sistemima.
Naša partnerska kuća, Dermaceutical GmbH, osim specijalizovanih tečnosti za različite faze hidroabrazija, proizvodi i specijalne visokokvalitetne ampule za kiseonik sprej i adekvatne prateće serume i maske za završnice tretmana.

YouTube video