PRESSOTHERAPY MED

PRESSOTHERAPY MD
LIMFNA DRENAŽA | INFRACRVENO SVETLO

Opustiti i prepustiti se

Presoterapija predstavlja aparaturnu tehniku limfne drenaže kojom se ubrzava protok limfe i krvi i povećava elastičnost i izgled kože. To je metoda kojom se stimuliše protok limfe ka venskoj cirkulaciji, odakle se potiskuje ka srcu, čime se vrši detoksikacija organizma i otečenim ekstremitetima se vraća realan obim. Razlikuje se od ostalih vrsta masaža po tome što se koristi drugačija tehnika – lagani pritisak na limfne čvorove. Za vreme postupka nema nikakvih neželjenih ili neprijatnih efekata. Metoda preso aparatom je izuzetno prijatna i relaksirajuća.

Šifra proizvoda: BYT-LD1 Kategorija:

Opis

Prednosti Pressotherapy MED

Pressotherapy MED poseduje 44 komore i 5 programa za različite indikacije. Materijal odela je visokog kvaliteta i lak za održavanje. Sam uređaj je jednostavan za upotrebu, priključivanje mlaznica i oblačenje klijenta. Preporučuje se kao pomoć u limfnoj drenaži u fizioterapijskim ordinacijama, kao i kozmetičkim salonima u kojima se limfna drenaža sprovodi kao jedna od preventivnih metoda u borbi protiv celulita. U kombinaciji sa drugim anticelulitnim metodama daje vrlo dobre rezultate.

Veliki broj komora čini tretman veoma delotvornim i efektivnim:
– Ruke 16 komora (leva ruka 8 komora + 8 komora za desnu ruku)
– Struk 4 komore
– Noge 24 komore ( leva noga 12 komora + 12 komora desna noga)

Dodatne informacije

Snaga Pumpe

50 H L/min

Napajanje

AC 220-240V 50 /60Hz

Pritisak u komori

12mmHg- 200mmHG

Udruženim dejstvom sondi za ultrazvučnu kavitaciju (40KHz i 20KHz) uklanja se vidljiv celulit, a obim se smanjuje od 0,5 do 1,5 cm po tretmanu, odnosno od 3 do 6 cm u seriji.

Nezavisno od kvaliteta same kavitacije tj. dezintegracije masnih ćelija, efekat tretmana je usko povezan sa podsticanjem limfnog sistema i krvotoka. Zbog toga se uz ovaj aparat preporučuje nakon tretmana uvesti masažu i limfnu drenažu (vidi aparate PRESSOTHERAPY).