proLIFT frf

Bezbolni antiaging nove generacije

Frakcionalna radiofrekvencija za lice i telo

Frakcionalna radio-frekvencija je unela veliku inovaciju u tehnologiji RF anti-aging sistema. Osnovna promena je oblik i matrična struktura sondi kojom se obezbeđuje uniformna raspodela elektromagnetnog polja. Drugo veliko poboljšanje je emisija fokusirane energije ovalnog oblika koja postiže svoj maksimalni efekat na tačno kontrolisanoj dubini subkutanog dermalnog sloja. Dosadašnji oblik bipolarnih i multipolarnih sondi i način izvođenja tretmana kružnim pokretima je punktuelno i na slučajno izabranim tačkama dostizao temperaturu od 36 °C do 40 °C. Matrični oblik sonde proLIFT FRF aparata osigurava da svaki milimetar kože bude termogeno obrađen precizno setovanom temperaturom od 42 °C, ne ostavljajući prostora nepravilnostima u indukciji novog kolagena.

Šifra proizvoda: BYT-FRF65 Kategorije: ,

Opis

Prednosti

Ekstremno jak termogeni efekat
Frakcionalni RF sistem je preuzeo matričnu strukturu sondi od frakcionalnih CO2 lasera. Mreže bipolarnih elektroda na vrhu sondi za oči, lice i telo indukuju izuzetno jak, ali istovremeno skoro bezbolan termogeni efekat na kolagena vlakna (efekat je do 30 puta jači od standardnih RF mašina).

Lak za korišćenje
Jednostavan i lak za korišćenje, softver aparata prikazuje jačinu energije u direktnom odnosu sa temperaturom. Svaka sonda ima svoj raspon delovanja adekvatno prilagođen regiji na kojoj se izvodi tretman.

Efikasan i bezbedan
Zbog matričnog oblika sonde nije potrebno ekstra hlađenje i ne pojavljuju se kontraindikacije i neželjeni efekti kao što je uništenje epidermalnog melanina i teksture epidermisa. Softver kontroliše temperaturu sonde i pri prelasku dozovljene temperature zvučnim signalom opominje ulazak u kritičnu zonu.

Dodatne informacije

Dimenzije

35 x 35 x 102cm

Interfejs

8” Touch screen

Napon

100-240VAC, 50Hz/60hz

Radna snaga

80W

Snaga RF-a

5Mhz

Sonde

3 sonde za oči, lice i telo

Tehnologija

Frakcionalni RF

Frakcionalnim RF nastavkom od 10x10=100 pinova se tretira lice, vrat i dekolte. Na temperaturi od 40 °C aparat signalizira prelazak u kritičnu temperaturnu zonu. Maksimalna jačina je 46 °C. Rezultati su vidljivi već na temperaturama od 38 °C.

Ovaj nastavak kružnog oblika je samo 1cm u prečniku i prilagođen je termogenoj obradi očne regije. Osim uklanjanja podočnjaka, i zatezanja sitnih bora ispod oka, ovim nastavkom se može vršiti i zatezanje kapaka. Na temperaturi od 36 °C objavljuje prelazak u kritičnu zonu.

NASTAVAK za telo

Novitet proLIFT FRF aparata, u odnosu na predhodnu verziju proLIFT rf, je veliki nastavak za telo od 169 pinova. Snaga ove nove verzije aparata od 80W omogućava da temperatura ove sonde dođe i do 60 °C, što su temperature frakcionalnih lasera. Za zatezanje kože stomaka, ruku i kolena dovoljno je i 50 °C.

Video

YouTube video