proLIFT MRF

MICRONEEDLING & FRAKCIONALNI RF ZA LICE I TELO

Tehnologija

Microneedling RF je trenutno najefikasnija alternativa hirurškom liftingu lica ili laserskim terapijama lica. Na našem tržištu se ova kozmetička procedura popularno zove Morpheus8 po proizvođaču ovog aparata koji ga je prvi najšire plasirao na tržište, iako je sama tehnologija odavno poznata. Matrična struktura sondi ovih microneedling RF aparata ne samo da obezbeđuje bolju regeneraciju tkiva, već pravilniju kontrolu energije koja se emituje jer matrično poređane elektrode frakcionalnih aparata osiguravaju da svaki milimetar kože bude ravnomerno termogeno obrađen takozvanom statičkom ili pečatnom tehnikom prelaska preko tretirane oblasti. Microneedling RF daje bolje rezultate od klasičnog frakcionalnog RF-a ali je i period oporavka duži, tj. potrebno je oko nedelju dana da krastice sasvim nestanu.

 

Opis Aparata

proLIFTMRF  sa maksimalnom izlaznom snagom od 50W i frekvencijom od 2MHz nudi vam opciju dve različite tehnologije tj. vakumske frakcionalne bipolarne RF i vakumske frakcionalnu microneedling RF tehnologije. Vakumom se povlači koža u samu sondu i time se obezbeđuje ravnomerno dubinsko prodiranje RF energije eliminišući time neželjene efekte zbog elastičnosti kože. Osim toga za efektivniji tretmane tela postoji osim bipolarne i opcija monopolarne emisije, gde se radio-talasi kreću od elektrode ka uzemljenju i time prodiru dublje. U osnovnom paketu uz aparat se dobijaju 3 nastavka za frakcionalnu sondu: 1. za očnu regiju, 2. za lice i 3. za dekolte i telo, a za microneedling RF osim 3 navedena tipova nastavaka dolazi i 4. nastavak koji je specijalno dizajniran za nausnice tj. pušačke bore koje ovaj aparat odlično rešava. Na aparatu postoji još i sonda za hlađenje kože sa tri nivoa hlađenja od kojih je najniža temperatura -10C.

Šifra proizvoda: BYT-FRF75 Kategorije: ,

Opis

Prednosti

REJUVENACIJA VRATA, OŽILJAKA OD AKNI I STRIJA VakuUmskim MIKRONEEDLING RF-om
Mikroneedling RF sistem aparata u odnosu na sve ostale tehnologije RF aparata daje rezultate za rejuvenaciju lica skoro kao frakcionalni CO2 laseri. Dubina prodiranja iglica od 0,4 do 4mm obezbeđuje dubinsko prodiranje radio-frekventnih talasa pod kožu koji indukuju izuzetno jak termogeni efekat na kolagena vlakna i na elastin. Ovaj aparata skoro isto tako dobro rešava ožiljke od akni, strije i opuštene kože vrata kao i CO2 laseri. Dovoljna su 2 do 3 tretmana da bi se postigli odlični rezultati i  obezbede trajne efekte od minimum 6 meseci.

LAK ZA KORIŠĆENJE
Jednostavan i lak za korišćenje, softver aparata daje mogućnosti precizne kontrole temperature, takta i trajanja električnog impulsa, i dubine prodiranja iglica. Svaka sonda ima svoj raspon delovanja adekvatno prilagođen regiji na kojoj se izvodi tretman.

EFIKASAN I BEZBEDAN
Zbog matričnog oblika sonde nije potrebno ekstra hlađenje tokom tretmana, ali u slučaju mikroneedlinga se preporučuje lokalna anestezija za osetljive klijente. Frakcionalna sonda bez mikroiglica nema ne ostavlja nikave poledice na epidermalnom sloju. Be You Technology vam obezbeđuje temeljnu obuku za rad sa aparatom a za one koji ćele više znanja nudi uz kupovinu aparata i popust od 50% za akreditovanu edukaciju za rad sa radio-frekventnim uređajima.

Dodatne informacije

Šifra artikla

BYT-FRF75

Nominalna snaga

500 W

Radna snaga

50W

RF tehnologija

puls i kontinuirani puls
Mikronidling i frakcionalni RF

Sonda

Microneedling

Nastavak

M-18, M-25, M-49, M-81
Neizolovani i izolovani
F-3*3 , F-5*5, F-9*9

Hlađenje

min Temp. -10°C

Dubina igle

0,4 – 4mm

Displej

10.4 In LCD Color Touch Screen

Napajanje

220-240VAC, 50Hz/60Hz

Dimenzije

50*36*110cm3

Neto/bruto težina

26/64 Kg

Garancija

2 godine

YouTube video