TATTOO MAKEUP

Q-Switched Nd Yag Laser
za profesionalno uklanjanje tetovaža

Rezultat, Bezbednost i Efikasnost

ND YAG Q switch laser za uklanjanje tetovaža koristi svetlost dualne talasne dužine (1064 nm i 532 nm). Emitovana svetlost je niže energije i efektivno dužeg trajanja, tako da je ukupna apsorbovana energija ista kao i u slučaju visoko energetskih uređaja. Energija apsorbovana u pigmentu nezavisno od njegovog porekla, bilo da se radi o tetovaži ili koncentrisanom prirodnom melaninu, fragmentira pigment na male čestice koje same spadaju sa kože u vrlo kratkom vremenu. Uklanjanje tetovaža ovim metodom je trajno i efikasno.

Tattoo Makeup

TATTOO MAKEUP je laser pravljen za evropsko tržište sa nemačkom TUV medicinskom sertifikacijom. Izuzetne snage i precizno izrađenih sondi vrhunskog kvaliteta, ovaj portabl lasera obezbeđuje sigurno i precizno izvođenje tretmana za profesionalne kozmetičke institute. Siguran i bezbedan, uz profesionalnu edukaciju u BYT institutima, TATTOO MAKEUP je garancija efektivne i pouzdane usluge.

Šifra proizvoda: BYT-AL1 Kategorija:

Opis

Prednosti

Uklanjanje permanentnog “make-up”-a
Uz precizno navođenje crvenim indikatorom, veoma lako i brzo se uklanjaju greške permanentnog “make-up”-a i japanskog iscrtavanja obrva.

Uklanjanje tetovaža
Standardne crne, sive i tamnoplave tetovaže TATTOO MAKEUP uklanja za 10 do 16 tretmana talasnom dužinom od 1064nm. Snaga aparata obezbeđuje brze i veoma efektne tretmane, a crveno svetlo indikatora veoma precizno izvođenje.

Uklanjanje pigmentnih fleka
Pigmentne fleke, manji mladeži i sunčane pege se efektno uklanjaju za 1 do maksimalno 6 tretmana.

Tretmani “Crne Lutkice”
Tretman “Crne Lutkice” (Black Doll) je veoma popularan i efektan tretman rejuvenacije lica. Vulkanska krema sa ekstraktom aloa vere se uz pomoć lasera potpuno absorbuje i koža, osim efekta zatezanja, dobija novi sjaj i mladalačku svežinu.

Uklanjanje gljivičnih infekcija na noktima
TATTOO MAKEUP se može koristiti za tretmane uklanjanja gljivičnih oboljenja noktiju, potrebno je od 10 do 16 tretmana za uspešne rezultate.

Dodatne informacije

Tip lasera

ND YAG Q-switch laser

Dimenzije mašine

50*38*40 cm

Ekran

6” color touch LCD

Gustina energije

1600 mJ/mm2

Frekvencija

1-6

Nominalna snaga

250W

Talasna dužina

1320nm + 1064nm + 532nm

Težina

15kg

Voltaža

220V

Vrsta hlađenja

Vodeno i vazdušno

Širina pulseva

10ns

Standardne 532nm i 1064nm sonde su od kvalitetnog aluminijuma. Sonde za tretmane “Crne Lutkice” su od vrhunskog polimera.

YouTube video