ultra LIPO us+rf

ultra LIPOus+rf | ULTRAZVUČNA KAVITACIJA
RF TELA | VAKUUMSKA MASAŽA SA RF-om

Ultra lipo- Tehnologija za efikasne rezultate

Ultra Lipo se bazira na tri esencijalne tehnologije za oblikovanje tela: ultrazvuku, radiofrekvenciji i vakuumskoj masaži sa radiofrekvencijom za podsticanje limfne drenaže. Samo ime Ultra Lipo odnosi se na ULTRAZVUČNU LIPOSUKCIJU, poznatiju kao “kavitacija“, koja je jedna od najefikasnijih metoda za topljenje lokalizovanih masnih naslaga.

Nakon uspešno sprovedene kavitacije potreban je podsticaj organizmu da se oslobodi ostatka masnih ćelija kroz limfni sistem. Mehanička vakuumska masaža, kao i zagrevanje bipolarnim RF-om, podstiču metabolizam i limfni sistem. Tehnologija multipolarne RF se koristi za zatezanje opuštene kože nakon gubitka težine.

Šifra proizvoda: BYT-CAV05 Kategorija:

Opis

Prepoznatljiv BYT dizajn jednostavnih linija, sa fokusom na praktičnost, olakšani rad i lako održavanje, čini da klasična kavitacija bude ukras u vašem institutu. Izbor od 4 modaliteta rada, u zavisnosti od stanja masnih naslaga, omogućava vam da ponudite kvalitetnu i efikasnu uslugu oblikovanja tela ne samo kod klasičnog celulita, već i kod osoba sa veoma osetljivom kožom sklonom proširenim venama i pucanju kapilara.

Prednosti

ULTRAZVUČNA SONDA OD 40kHz
Ultrazvučni talasi jačine od 40kHz razbijaju masne naslage dajući neverovatne rezultate već nakon prvog tretmana, čak od 1 do 2cm u obimu. Sam tretman je potpuno neinvazivan i bezbolan.

RADIOFREKVENCIJA ZA TELO 1MHz
Tripolarna RF sonda za telo frekvencije od 1MHz i velike snage od 50J daje izvanredne rezultate. Dizajn izbačenih elektroda omogućava lako čišćenje i održavanje sonde. Tehnologija zatezanja kože nakon izgubljene kilaže tripolarnom radio-frekvencijskom sondom za telo frekvencije od 1MHz ali velike snage od 50J.

VAKUUMSKA SONDA SA BIPOLARNIM RF
Vakuum + Bipolarni RF od 1MHz je standardna kombinovana tehnologija za podsticanje limfne drenaže u okviru tretmana kavitacije. Na aparatu se podešavaju vakuumsko ispuštanje i usisavanje vazduha, intenzitet RF energije, kao i vreme trajanja tretmana.

Dodatne informacije

Izlazna snaga

100VA max

Sonda za kavitaciju

Snaga: 0-50W/cm2; Frekvencija: 40kHz; Prečnik: 6.5cm

Tripolarna RF sonda

Frekvencija: 1MHz, Snaga: 0-50J

Vakuum +RF sonda

Snaga vakuuma: 100KPa, Frekvencija: 1MHz

Tretmani celulita i uklanjanja masnih naslaga su standardna usluga svakog estetskog centra koji se bavi oblikovanjem tela. BYT garantuje efektivnost svojih aparata i nudi Vam detaljnu obuku za izvođenje tretmana celulita i tretmana zatezanja opuštene kože. Kura od 6 do 10 tretmana, 2 puta nedeljno u trajanju od ca. 30 do 45 minuta, je standard za ovu uslugu i nakon nje se preporučuje pauza od minimum 3 meseca. Efekti su vidljivi nakon prvog tretmana, a nakon kure smanjenja u obimu su od 3 do 6cm, u zavisnosti od klijenta.

Nezavisno od kvaliteta same kavitacije tj. dezintegracije masnih ćelija, efekat tretmana je usko povezan sa podsticanjem limfnog sistema i krvotoka. Zbog toga se uz ovaj aparat preporučuje nakon tretmana uvesti masažu i limfnu drenažu (vidi aparate PRESSOTHERAPY).